Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016

Κόκε: «Ο Καρυπίδης μου είπε άντε γαμ… μαλ…»

Με δηλώσεις που παραχώρησε τη Δευτέρα (17/10) σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, ο Σέρχιο Κόκε κατήγγειλε ότι ο Θόδωρος Καρυπίδης τον έβρισε.
«Μου είπε άντε γαμ… μαλ…», υποστήριξε ο πρώην άσος του Άρη, ο οποίος σχολίασε από τη δική του οπτική γωνία τις εξελίξεις γύρω από το πρόσωπό του.
Ερωτηθείς ποιος από τον Άρη δεν είχε τη διάθεση να τον βοηθήσει, ο Κόκε απάντησε στο «Μetropolis 95,5»: «Δεν ξέρω. Αλλά δεν έχει καλό κόσμο ο Άρης μέσα. Δεν θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα στον Άρη γιατί τον αγαπάω, αλλά οι άνθρωποι που είναι μέσα έχουν θέματα.
Δεν είναι ανθρώπινο. Έχω οικογένεια πρέπει να δουλέψω, θέλω να δουλέψω και δεν είναι σωστό αυτό που γίνεται σε κάποιον που θέλει να συνεχίσει την καριέρα του».
Κληθείς να σχολιάσει τους λόγους που πιστεύει ότι τον κυνηγούν, ο Κόκε επεσήμανε: «Γιατί εγώ αν μου κάνεις κάτι θα το πω και αυτό δεν τους αρέσει. Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα. Όχι ότι είμαι χοντρός και μαλ… που έλεγαν. Γιατί έπαιξα όλα τα παιχνίδια πέρυσι αφού είμαι χοντρός; Ο προπονητής λέει ότι δεν θα μείνω γιατί δεν είμαι έτοιμος.
Αυτό έγινε, είναι αλήθεια. Δεν με νοιάζει αλλά δεν είναι ωραίο αυτό που γίνεται. Εγώ είμαι σωστός και αυτό είναι πρόβλημα στον Άρη. Εγώ λέω τι είδα, αλλά δεν είναι έτσι. Δεν είναι ωραίο να είμαι εγώ πάντα ο κακός και θα δείτε σε λίγο ποιος είναι κακός.
Δεν θέλω να κάνω κακό στον κόσμο γιατί ο κόσμος είναι καταπληκτικός και δεν αξίζει αυτός ο κόσμος να έχει τέτοιους ανθρώπους στη διοίκηση».
Κατόπιν, ρωτήθηκε τι του είπε ο Θόδωρος Καρυπίδης: «Άντε γαμ… μαλ… μου είπε. Είναι πρόεδρος αυτός; Ο πρόεδρος του Άρη πρέπει να είναι κύριος και σωστός.  Γιατί δεν ρωτάτε τον Καρυπίδη να δούμε τι λέει κι αυτός. Ο πρόεδρος δεν με θέλει και όχι ο προπονητής. Αυτός ξέρει καλύτερα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα