Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Το γυρνάει στο ποδόσφαιρο ο Γιουσέιν Μπολτ, ξεκινά προπονήσεις με Ντόρτμουντ!

Η αγάπη του για το ποδόσφαιρο δεν είναι κρυφή, όπως και το γεγονός ότι υποστηρίζει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο λόγος για τον Ουσέιν Μπολτ, τον πιο γρήγορο άνθρωπο στον κόσμο με εννιά χρυσά μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Ο Τζαμαϊκανός είχε δηλώσει στο παρελθόν στην «Guardian» ότι το σκέφτεται σοβαρά να στραφεί στο ποδόσφαιρο και να γίνει επαγγελματίας και είχε πει μεταξύ άλλων πως «αν μπορούσα να παίξω στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ένα όνειρό μου θα γινόταν πραγματικότητα. Θα ήταν επικό».
Στους «κόκκινους διαβόλους» δεν θα είναι εύκολο να πάει, αλλά προς το παρόν είναι σε συζητήσεις με μία άλλη μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα, την Ντόρτμουντ, όπως επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στην «Bild» ο Χανς-Γιοακίμ Βάτσκε.
Ο εκτελεστικός διευθυντής των Βεστφαλών είπε: «Το είχαμε αποφασίσει εδώ και καιρό. Ο εκτελεστικός διευθυντής της Puma, Μπιορν Γκούλντεν, ο οποίος είναι και μέλος του συμβουλίου μας μάς ενημέρωσε πως ο Ουσέιν ήθελε πολύ να προπονηθεί μαζί μας.
Για εμάς δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Η ιδέα άρεσε στον προπονητή μας, Τόμας, Τούχελ. Φυσικά δεν θα μας επισκεφτεί κάποια εβδομάδα σημαντική που θα έχουμε παιχνίδι για το Τσάμπιονς Λιγκ, ίσως γίνει αυτό στην προετοιμασία. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και είναι τιμή μας».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα