Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Aβγά και γιαούρτια στην αποστολή του ΠΑΟΚ!

Μία απρόσμενη όσο και δυσάρεστη έκπληξη περίμενε την αποστολή του ΠΑΟΚ κατά την άφιξή της στο «Μακεδονία Παλλάς» τις πρώτες πρωινές ώρες καθώς οπαδοί της ομάδας την υποδέχθηκαν με γιαούρτια και αβγά!
Μετά την υποδοχή στο αεροδρόμιο, μία μικρή ομάδα οπαδών του ΠΑΟΚ περίμενε την αποστολή έξω από το «Μακεδονία Παλλάς». Μόλις λοιπόν οι εξαγριωμένοι οπαδοί του «Δικεφάλου» αντιλήφθηκαν το λεωφορείο της ομάδας, υποδέχθηκαν τους ποδοσφαιριστές και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής, πετώντας γιαούρτια και αβγά χωρίς ωστόσο να πετύχουν κάποιον.
Οι άνδρες σεκιούριτι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δημιούργησαν προστατευτικό κλοιό κατά την είσοδο των παικτών του «Δικέφαλου», οι οποίοι έμπαιναν άρον άρον στο ξενοδοχείο.
Λίγο αργότερα οι παίκτες μαζεύτηκαν στο εστιατόριο, όπου τους επισκέφθηκε ο Ιβάν Σαββίδης. Εκεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ διαπίστωσε πως ο Τζάλμα Κάμπος ήταν σε έντονη ψυχολογική φόρτιση από την επίθεση με γιαούρτια και προσπάθησε να τον ηρεμήσει λέγοντας: «Αυτά συμβαίνουν εδώ και πρέπει να το γνωρίζεις και να μην επηρεάζεσαι»!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα