Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Χιμένεθ:"Θα πάω μέχρι θανάτου με τους παίκτες που έχω"!

Ο Μανόλο Χιμένεθ εξήρε τη θέληση των ποδοσφαιριστών του στη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης και ξεκαθάρισε πως δεν θα γίνουν μεταγραφές απλά για να γίνουν, υπογραμμίζοντας πως θα δουλέψει «μέχρι θανάτου» με τους παίκτες που έχει τώρα.

Για την αλλαγή εικόνας της ΑΕΚ σε σχέση με τα προηγούμενα ματς: «Αυτό που χρειαζόταν ήταν η νίκη. Η ομάδα χρειαζόταν μια νίκη για να σταματήσει το σερί χωρίς νίκη. Και η συμπεριφορά που έδειξε η ομάδα, η θέληση που έδειξε από το πρώτο λεπτό για να πάρει το ματς».

Για το αν πιστεύει πως αυτό θα είναι κάτι προσωρινό: «Ελπίζω πως όχι. Αυτό που θέλουμε είναι να δουλέψουμε ώστε η ομάδα κάθε φορά να βγαίνει στο γήπεδο με την ίδια συμπεριφορά ως το 90'. Έπεσε λίγο ο ρυθμός κάποια στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο, θα το δουλέψουμε αυτό».

Για τα μεταγραφικά: «Οταν ένας προπονητής έρχεται τέτοια περίοδο, πρέπει να προσαρμοστεί στους παίκτες που έχει. Αυτή είναι η καλύτερη μεταγραφή που μπορεί να κάνει. Τώρα, αν έρθει κάτι καλύτερο, ακόμη καλύτερα. Αν η ΑΕΚ πρέπει να ενισχυθεί, θα πρέπει να αποκτήσει ποδοσφαιριστές που θα βελτιώσουν την ποιότητα της ομάδας. Αν δεν έρθει κανείς, θα πάω μέχρι τέλους, μέχρι θανάτου, με τους παίκτες που έχω».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα