Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

"O Eσιέν ήρθε εδώ, τα άρπαξε, έφυγε και τώρα μας εκβιάζει"

Ξέσπασε κατά του Εσιέν, ο δικηγόρος του Παναθηναϊκού Ι. Κάρμης, κατά τη συζήτηση της υπόθεσης στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ.
Ο Γκανέζος πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ κατέθεσε προσφυγή στις 22/12 ο Μάικλ Εσιέν με την οποία διεκδικεί το ποσό των 651.000 ευρώ.

“Ήρθε εδώ, τα άρπαξε και έφυγε και μας εκβιάζει αυτή την στιγμή. Ήρθε και από τα 45 παιχνίδια του πρώτου χρόνου έπαιξε τα 17” υποστήριξε ο Γιάννης Κάρμης και πρόσθεσε: “Έπρεπε να κλείσουμε αυτή την ιστορία για να είμαστε συνεπείς απέναντι στην UEFA. Θέλαμε να κλείσουμε με κάθε τρόπο την πληγή του συμβολαίου Εσιέν, ενός ποδοσφαιριστή που ήρθε ως δήθεν μεγάλος και τρανός και δεν προσέφερε τίποτα στον Παναθηναϊκό και δεν αντέχαμε να τον έχουμε να κάθεται και να πληρώνεται και να του πληρώσουμε και τον επόμενο χρόνο. Γι' αυτό βρεθήκαμε στην ανάγκη να συμφωνήσουμε με αυτούς τους όρους με την ελπίδα ότι δεν θα χρειαστεί να έρθουμε στο δικαστήριο..»

Τέλος σημείωσε ότι τον περασμένο Δεκέμβριο η ΠΑΕ είχε πρόβλημα ρευστότητας κυρίως επειδή καθυστέρησε να καταβάλει η NOVA τα χρήματα από το τηλεοπτικό συμβόλαιο και αυτός ήταν ο λόγος που καθυστέρησαν οι δόσεις.
Η πλευρά του Γκανέζου επικαλείται την εκπρόθεσμη καταβολή δύο δόσεων του Οκτωβρίου και του Νοεμβρίου που κατατέθηκαν στις 10/1 (91.250 ευρώ) και στις 2/2 (23.750).

Σύμφωνα με ρήτρα που υπάρχει στο συμφωνητικό ανάμεσα στις δύο πλευρές όταν λύθηκε το συμβόλαιο στις 8/7/2016, σε περίπτωση καθυστέρησης δύο δόσεων εκπίπτει όλος ο διακανονισμός των 24 δόσεων που έχει συμφωνηθεί ανάμεσα σε ΠΑΕ και παίκτη ενώ παράλληλα υπάρχει και ρήτρα 100.000 ευρώ.

Οι δύο πλευρές πήραν προθεσμία μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα 20/2 για να καταθέσουν υπομνήματα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα