Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Πανιώνιος:"O Κατσικογιάννης αποτελεί κίνδυνο για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο"

Με επιστολή της στην ΚΕΔ, η ΠΑΕ Πανιώνιος κατήγγειλε ότι ο διαιτητής Αλέξανδος Κατσικογιάννης έγραψε «ασύστολα ψεύδη» στο φύλλο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και τον χαρακτήρισε επικίνδυνο, προκατειλημμένο και ανεπιθύμητο...
Αναλυτικά το κείμενο της επιστολής:

«Αξιότιμοι κύριοι,

Με την παρούσα επιστολή, η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ θέλει να καταγγείλει σε εσάς την συμπεριφορά του διαιτητή κ. Αλέξανδρου Κατσικογιάννη, ο οποίος διαιτήτευσε τη αναμέτρηση της ομάδας μας, με τον Αστέρα Τρίπολης.

Σε ένα παιχνίδι όπου για εμάς, αποτέλεσε γιορτή, με την εντυπωσιακή παρουσία του κόσμου μας, αλλά και με το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο διατήρησε την ομάδα μας στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Ειλικρινά δεν είχαμε καμία πρόθεση και κυρίως καμία διάθεση να ασχοληθούμε με την διαιτησία της συγκεκριμένης αναμέτρησης, όμως γι αυτό φρόντισε ο κ. Αλέξανδρος Κατσικογιάννης, ο οποίος προσπάθησε να χαλάσει την γιορτή μας αυτή.

Από το πρώτο λεπτό, έδειξε ότι στόχος του ήταν να εκνευρίσει τους ποδοσφαιριστές μας, με αποκορύφωμα την στιγμή που απευθυνόμενος στον αρχηγό της ομάδας μας, Παναγιώτη Κόρμπο του ανέφερε χαρακτηριστικά: “Μην χτυπιέστε, τα Γιάννινα θα βγουν Ευρώπη και όχι εσείς”.

Η απαράδεκτη συμπεριφορά του όμως, δεν σταμάτησε εκεί. Μετά το τέλος του αγώνα, ισχυρίστηκε ψευδώς ότι μέλη της αποστολής της ομάδας μας και κυρίως οι αξιωματούχοι μας, τον “απείλησαν” με ακατονόμαστες φράσεις, τις οποίες συμπεριέλαβε στον φύλλο αγώνα. Κάτι που φυσικά δεν έγινε ποτέ, καθώς το μόνο που ειπώθηκε είναι: “Θα τα πούμε όλα στη NOVA, για την συμπεριφορά σου”.

Προφανώς, ο διαιτητής, στην προσπάθειά του να παρουσιάσει ένα φύλλο αγώνα, σύμφωνα με τις δικές του επιθυμίες και όχι σύμφωνα με τα πραγματικά περιστατικά, χρειάστηκε να συσκεφθεί για αρκετό χρονικό διάστημα με τους βοηθούς του. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι πέρασαν κοντά δύο ώρες από την λήξη της αναμέτρησης για να κλείσει και το φύλλο αγώνα. Διάστημα αρκετά μεγάλο, το οποίο και δείχνει ότι έπρεπε να πρώτα να “σκεφτεί” και να γράψει ασύστολα ψεύδη τα οποία και προφανώς εξυπηρετούσαν το σκοπό του.

Κύριοι της ΚΕΔ, θεωρούμε ότι το μέλος σας, κ. Αλέξανδρος Κατσικογιάννης, αποτελεί κίνδυνο για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Εμείς θα μπορούσαμε να διαμαρτυρηθούμε σήμερα για την δεύτερη κακή διαιτησία του σε παιχνίδι της ομάδας μας.

Σας υπενθυμίζουμε πως και στο παιχνίδι με την Κέρκυρα, ο εν λόγω διαιτητής έκανε σοβαρά και σημαντικά λάθη. Όπως για παράδειγμα ο καταλογισμός έμμεσου φάουλ εντός περιοχής και όχι πέναλτι, σε φάση μάλιστα που όπως εσείς οι ίδιοι μέσω του σεμιναρίου που μας έκανε ο κ. Καλύβας, τονίσατε ότι: “Είναι πέναλτι καθώς το έμμεσο έχει καταργηθεί”. Λάθη που έκαναν τον κ. Κατσικογιάννη να μας ζητάει συγγνώμη μετά το τέλος της αναμέτρησης, προφανώς για να μην προβούμε σε διαμαρτυρία προς την επιτροπή σας. Εμείς δεχτήκαμε την συγγνώμη του και του ευχηθήκαμε καλή συνέχεια από την στιγμή που αυτό αποτελούσε το πρώτο του παιχνίδι στην μεγάλη κατηγορία.

Στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, ο ποδοσφαιριστής Μπέρτος της γηπεδούχου ομάδας με λαβή… τζούντο, έριξε στο έδαφος τον παίκτη μας, Μασούντ, όμως και πάλι ο κ. Κατσικογιάννης δεν είδε τίποτα. Μάλλον η φράση “πέναλτι υπέρ του Πανιωνίου”, λείπει από το λεξιλόγιό του.

Επειδή όμως και πάλι δεν κατάφερε να πετύχει το στόχο του, που ήταν η ήττα του Πανιωνίου, αποφάσισε να “χτυπήσει” αλλιώς τον σύλλογό μας. Πρωτίστως με την προκλητική του συμπεριφορά εντός του αγωνιστικού χώρου και δευτερευόντως με την αναγραφή ψευδών και ανύπαρκτων φράσεων στο φύλλο αγώνα. Στοιχείων και φράσεων που δεν επιβεβαιώνονται από κανέναν, κάτι που θα αποδειχτεί περίτρανα τις επόμενες ημέρες.

Εμείς θεωρώντας ότι πρόκειται για έναν προκατειλημμένο εναντίον μας διαιτητή, ο οποίος αποδεικνύει με την συμπεριφορά του ότι δεν αξίζει να βρίσκεται στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και ο οποίος διαρκώς (καθώς έχετε καταγγελίες προς το πρόσωπό του και για την εν γένει συμπεριφορά του και από άλλες ομάδες), κάνει κατάχρηση της εξουσίας του, ζητάμε την παραδειγματική τιμωρία του και την απομάκρυνσή του από τους πίνακες διαιτησίας. Αυτονόητο είναι δε, πως στο μέλλον δεν τον θέλουμε ούτε σαν θεατή στα παιχνίδια της ομάδας μας.

Είναι ανεπιθύμητος…

Υ.Γ. Ο Πανιώνιος είναι ίσως η μοναδική ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα η οποία δεν έχει ευνοηθεί από την διαιτησία και φυσικά στην μέχρι τώρα πορεία της, δεν της έχει χαριστεί ούτε μισός βαθμός. Αντιθέτως έχει χάσει βαθμούς από τις διαιτητικές αποφάσεις σε διάφορα παιχνίδια της. Θα συνεχίσουμε λοιπόν να διαμαρτυρόμαστε έντονα, αλλά πάντοτε μέσα σε κόσμιο πλαίσιο, όταν θεωρούμε ότι το δίκιο μας πνίγει και όταν κάποιοι δεν σέβονται τον ιδρώτα των προπονητών και των ποδοσφαιριστών μας, αλλά και τις τιτάνιες προσπάθειες της διοίκησής μας, για την πρόοδο του Ελληνικού ποδοσφαίρου».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα