Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Ο Μαραντόνα... πάει Χάρβαρντ!

Όπως ενημέρωσε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, θα βρεθεί σε αίθουσα ενός από τα πιο έγκριτα Πανεπιστήμια του κόσμου, για να μιλήσει για ποδόσφαιρο, πολιτική και λαϊκό πολιτισμό.
Μετά από πρόσκληση του Χάρβαρντ θα βρεθεί τον ερχόμενο Απρίλιο σε ημερίδα με θέμα «Το παγκόσμιο παιχνίδι: Ποδόσφαιρο, πολιτική και λαϊκή κουλτούρα», με τον Μαραντόνα να δείχνει ενθουσιασμένος.
«Θα θέλαμε να σας καλέσουμε να δώσετε μια διάλεξη στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, στο πλαίσιο του μαθήματος «το Παγκόσμιο Παιχνίδι: Ποδόσφαιρο, Πολιτική και Λαϊκός Πολιτισμός» που θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του εαρινού εξαμήνου του 2017.
Η παρουσία σας στο Χάρβαρντ θα ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για τους μαθητές μας, αλλά και για ολόκληρη την ακαδημαϊκή κοινότητα για να μάθουν για τη ζωή και τις πράξεις του καλύτερου παίκτη στην ιστορία, και θα είναι η πιο κατάλληλη ενσωμάτωση για τις διαλέξεις μας για την ιστορία, την κοινωνιολογία και την αισθητική του ποδοσφαίρου», σημείωνε η πρόσκληση του Πανεπιστημίου, που ανήρτησε στο Facebook.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα