Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017

Βαζάκας:"'Εφαγα άνανδρη κλωτσιά από πίσω από τον προπονητή τερματοφυλάκων της Λαμίας"!

Πολύ σημαντικό βαθμό στη μάχη για την παραμονή στη Β' Εθνική πήρε ο Πανελευσινιακός  κόντρα στη Λαμία (0-0) και ο Γιώργος Βαζάκας είχε κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος μετά το τέλος του αγώνα.
Ο έμπειρος προπονητής, πάντως, ανέφερε ότι δέχθηκε επίθεση από τον προπονητή τερματοφυλάκων των Φθιωτών Σπύρο Χριστόπουλο στο τέλος του ματς, κάνοντας λόγο για άνανδρη ενέργεια.
«Θέλω να αναφέρω κάτι που έγινε στο τέλος του παιχνιδιού. Υπάρχουν ορισμένοι που έρχονται από το πουθενά στο ποδόσφαιρο. Πήγε να γίνει μία σύγκρουση γιατί ο Ματσούκας είχε μία λεκτική αντιπαράθεση με δικό μου ποδοσφαιριστή και μπήκα στη μέση και ήρθε από πίσω ο Χριστόπουλος (σ.σ. προπονητής τερματοφυλάκων της Λαμίας), που είναι χθεσινός στο ποδόσφαιρο και με κλώτσησε δύο φορές. Θα μπορούσα να κινηθώ με οποιοδήποτε τρόπο, αλλά είναι άνανδρο και δεν κοσμεί αυτό το ποδόσφαιρο. Αν ήρθε αυτό το αποτέλεσμα, μακάρι να μην είναι οδυνηρό για τη Λαμία, έπρεπε σαν μεγάλη ομάδα να συγχαρεί την Ελευσίνα για την προσπάθεια που έκανε για να επιβιώσει. Γιατί ό,τι έγινε έγινε μέσα στο παιχνίδι, να μάθουν να σέβονται αυτά τα παιδιά που εμφανίζονται τώρα στο ποδόσφαιρο.
Εμείς είμαστε πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο, κάναμε τα λάθη, μάθαμε από τα λάθη μας και προσπαθούμε να βοηθήσουμε το ποδόσφαιρο. Το καταλογίζω σαν ένα γεγονός που δεν πρέπει να γίνονται τέτοια στα γήπεδα. Με κλώτσησε από πίσω, άνανδρα ο Χριστόπουλος. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Μικροσύρραξη λεκτική, αλλά αυτά γίνονται. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα με κανέναν άλλον της Λαμίας.
Η Λαμία έχει τον πόνο της γιατί λέει έφερα ισοπαλία με την τελευταία ομάδα αλλά αυτό ας το ψάξουν στο μεταξύ τους, αν δεν μπορείς να κερδίσεις την τελευταία ομάδα μην μιλάς τότε για πρωτάθλημα, ενώ εμείς είχαμε τα κότσια σαν ομάδα και σαν Ελευσίνα να αντιπαραταχθούμε στην πρώτη ομάδα και πήραμε με τον τσαμπουκά μας ένα αποτέλεσμα και αν εμείς λύσουμε το θέμα του γκολ θα μπορέσουμε να κάνουμε κι κάτι άλλο».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα