Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Παντελίδης:«Πήραμε ένα φάουλ στο α' ημίχρονο και μισό στο β'»!

Ο Σάββας Παντελίδης χαρακτήρισε άδικη την ήττα του Ηρακλή στα Περιβόλια από τον Πλατανιά, βάσει αγωνιστικής απόδοσης, ενώ εξέφρασε παράπονα και για τη μεταχείριση που είχε η ομάδα του από τη διαιτησία στο συγκεκριμένο ματς.
Απόσπασμα από όσα είπε ο τεχνικός του Ηρακλή:
"Συνήθως σε παιχνίδια που η ομάδα έχει παρουσία όπως η δική μας σήμερα τότε αυτή, παίρνει κάτι. Εμείς δεν πήραμε. Είχαμε δημιουργήσει συνθήκες για να κερδίσουμε. Χάσαμε για ένα δεκάλεπτο την αυτοσυγκέντρωση μας και το πληρώσαμε. Ο αντίπαλος δεν έπαιξε καλά. Ένα κακό δεκάλεπτο ήταν αρκετό για να χάσουμε το παιχνίδι. Δεν χωράει απογοήτευση για εμάς. Με την εικόνα που έχουμε το μέλλον μας ανήκει. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην είμαστε ακόμα πιο δυνατοί στο επόμενο παιχνίδι.Το αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο.
Μέχρι το 65’ δεν έχει καθαρή φάση ο Πλατανιάς. Νομίζω ότι όταν για 65 λεπτά σταματάς τον αντίπαλο και δεν σκοράρεις στις φάσεις σου τότε είναι άδικο.
Πήραμε ένα φάουλ στο πρώτο ημίχρονο και μισό στο δεύτερο. Είδα πάνω από 15-20 φάουλ δεν δόθηκαν σε εμάς. Μπορώ να κρίνω όσα βλέπω. Όχι όσα δεν βλέπω."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα