Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017

Αρνητική η πρώτη απόφαση για αδειοδότηση του Ηρακλή, καραδοκεί ο Λεβαδειακός για να παραμείνει αυτός στη Σούπερ Λιγκα.

Αρνητική ήταν η εισήγηση του διευθυντή του τμήματος αδειοδότητης, Γ. Δημητρίου, για τον φάκελο του Ηρακλή.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Sοccerplus κατά τη δεύτερη ημέρα της αξιολόγησης των φακέλων από το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης ο Ηρακλής παρουσίασε μεγάλα κενά στα οικονομικά στοιχεία που κατέθεσε με αποτέλεσμα η μη αδειοδότησή του σε πρώτο βαθμό να είναι βέβαιη.
Μάλιστα οι λόγοι της μη αδειοδότησης του Ηρακλή εμπίπτουν στους λόγους που έχει ανακοινώσει η Super League, ως τους λόγους για του οποίους μια μη αδειοδοτημένη ομάδα θα υποβιβάζεται.
Ο Ηρακλής έχει δικαίωμα να υποβάλλει έφεση κατά της απόφασης, αλλά τα κενά στο φάκελό του είναι τέτοια που μόνο με θαύμα μπορούν να καλυφθούν.
Σε περίπτωση μη αδειοδότησης του Ηρακλή, τη θέση του στην κατηγορία θα πάρει ο Λεβαδειακός, ο οποίος βαθμολογικά έχει υποβιβαστεί αλλά έσπευσε να εκδώσει ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία εξασφάλισε άδεια συμμετοχής στη Super League μέσα σε λίγα λεπτά.
 Ο Ηρακλής έχει ανοιχτό στη Σούπερ Λίγκα και και δεύτερο μέτωπο. Πρόκειται για την «υπόθεση Πορτουλίδη» την οποία κυνηγάει ο Λεβαδειακός ζητώντας την αφαίρεση τριών βαθμών από τον Ηρακλή ώστε να παραμείνει αυτός (ο Λεβαδειακός) στην κατηγορία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα