Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Χάσι: «Πρόκληση τα προκριματικά με τον Ολυμπιακό»

Μόνο λεπτομέρειες απομένουν για την πρόσληψη του Μπέσνικ Χάσι από τον Ολυμπιακό από τη στιγμή που και ο Αλβανός τεχνικός μίλησε για πρώτη φορά για τη νέα πρόκληση που παρουσιάζεται στην καριέρα του.
Ο πρώην προπονητής της Λέγκια και της Άντερλεχτ με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «hln.be» εξήγησε τους λόγους για τους οποίους τον επέλεξε ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ανέφερε πως θα υπογράψει διετές συμβόλαιο, ενώ έγινε γνωστό πως θα φέρει στην Ελλάδα και τρεις συνεργάτες του.
Αναλυτικά είπε: «Την περασμένη σεζόν, ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θέλει να γίνει κάτι τέτοιο ξανά. Ποντάρει στην εμπειρία που είχα στη Λέγκια (σ.σ. την οδήγησε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ), αλλά και στην Άντερλεχτ, όπου κάναμε μία καλή ευρωπαϊκή πορεία. Ο δεύτερος λόγος είναι πως θεωρεί ότι μπορώ να αντεπεξέλθω στη μεγάλη πίεση. Ο Ολυμπιακός κάθε χρόνο πρέπει να είναι πρωταγωνιστής σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας, αλλά και να έχει καλές παρουσίες στην Ευρώπη. Στην Άντερλεχτ κάτι αντίστοιχο γίνεται. Γι’ αυτό, θα είναι μία ωραία πρόκληση τα προκριματικά, στα τέλη Ιουλίου».
Μάλιστα στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται λόγος για το επιτελείο του: «Ο Χάσι θα έχει στην Ελλάδα μαζί του τρεις ανθρώπους, ένας εκ των οποίων θα είναι ο Μπαρτ Μεερτ, βοηθός προπονητή και αναλυτής βίντεο».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα