Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Αλαφούζος:«Ο ΠΑΟΚ έκλεψε το κύπελλο και τη θέση στα play-offs, ο Ίβιτς έκανε θέατρο»!

Οι δηλώσεις Σαββίδη προκάλεσαν την αντίδραση του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού, Ι. Αλαφούζου, ο οποίος παρενέβη στη NOVA και είπε μεταξύ άλλων, είπε ότι δεν θα εγκαταλείψει τον Παναθηναϊκό, ότι ο ΠΑΟΚ έκλεψε το κύπελλο και τη θέση του ΠΑΟ στα play – offs και ότι ο Σαββίδης είναι νέος μεγάλος και ξενόφερτος κίνδυνος
Αναλυτικά ο κ. Αλαφούζος είπε μεταξύ άλλων τα εξής:
«Εκπλήσσομαι με του υπαινιγμούς του Σαββίδη. Ως Παναθηναϊκός πιστεύουμε στους νόμους. Ο ΠΑΟΚ έκλεψε και το κύπελλο και τη θέση που θα μπορούσαμε να έχουν στα play-offs. Ο Ίβιτς έπαιξε θέατρο, μιλήσαμε με τους γιατρούς του Ευαγγελισμού. Υπάρχει δικογραφία που αναφέρει ότι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν ασκήσει βία. Κάποια πράγματα ξεπερνούν τα όρια.
Έχω ηττηθεί στην προσπάθειά μου για να μπουν κανόνες στο ποδόσφαιρο. Δεν θα εγκαταλείψω τον Παναθηναϊκό αλλά θα μείνω λίγο πιο πίσω και θ’ ασχοληθώ με τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο. Θα είμαι απέναντι σ’ αυτό το σύστημα. Αυτό που κάνει ο κ. Σαββίδης είναι ύβρις με την αρχαία έννοια της λέξης.
Η κυβέρνηση είναι μόνο λόγια. Δεν έχει κάνει τίποτα για να καθαρίσει το ποδόσφαιρο. Αν ήθελε θα μπορούσε να το είχε καθαρίσει.
Θέλει να κάνει κόμμα ο κ. Σαββίδης; Θέλει να βυθίσει στη διχόνοια την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη; Έχουμε έναν νέο μεγάλο κίνδυνο, ξενόφερτο που φέρνει νέα ήθη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα