Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Κούγιας: «Έχει ελπίδες ο Ηρακλής, έχει και ο Άρης να ανέβει ως τρίτος»

Μπορεί το Διοικητικό Συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας να αποφάσισε τον υποβιβασμό του Ηρακλή με την αφαίρεση τριών βαθμών, όμως, ο Αλέξης Κούγιας με δηλώσεις του στον Arena fm ξεκαθάρισε πως υπάρχουν ακόμη ελπίδες για τον «Γηραιό».
Ο γνωστός ποινικολόγος και μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ αναφέρθηκε στο πώς ξεκίνησε το θέμα για τους «κυανόλευκους», σημείωσε πως θεωρητικά έχουν τύχη στο Διαιτητικό Δικαστήριο και πως ο Άρης μπορεί να ελπίζει για άνοδο αν ο Ηρακλής υποβιβαστεί λόγω αδειοδότησης.
Αναλυτικά:
«Έπεσα έξω στο θέμα του Ηρακλή. Σήμερα όμως ψήφισαν όλοι με τον νομικό σύμβουλο. Έχει όμως ελπίδες ο Ηρακλής. Το θέμα θα κριθεί στις επιτροπές της ΕΠΟ. Ο Ηρακλής θα προσφύγει εκεί. Αυτή δεν είναι τίποτα άλλο πέρα από μια απόφαση της Σούπερ Λιγκ.
Η ομάδα που έσυρε τον χορό της εξυγίανσης είναι ο ΠΑΟΚ, αλλά όταν βλέπουμε τον ΠΑΟΚ να ψηφίζει κατά του Ηρακλή και ενώ τον έχει βοηθήσει και σας το διαβεβαιώ εγώ. Είναι άλλο να πέσει ο Ηρακλής για αδειοδότηση και άλλο να πέσει έτσι. Για το θέμα της αδειοδότησης είχε κάποιες πιθανότητες και ο Άρης να ανέβει κατηγορία. Το θέμα είναι ότι ο Ηρακλής νομικά είναι ανυπεράσπιστος. Δεν έχει σοβαρή νομική υπεράσπιση».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα