Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017

Λένε «ναι» στην ένωση με τον ΑΟΧ οι οπαδοί του Κισσαμικού

Ακόμη πιο κοντά στην ένωση με τα Χανιά βρίσκεται ο Κισσαμικός, καθώς οι οπαδοί των «δελφινιών» έδωσαν τη συγκατάθεσή τους στη διοίκηση για να γίνουν οι σχετικές ενέργειες.
Την Τετάρτη (9/8) διεξήχθη ανοιχτή συζήτηση στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου, οι διοικούντες ενημέρωσαν για το το σκεπτικό της απόφασης που έχει παρθεί κι έτσι φαίνεται ότι απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις από τις δύο ομάδες για να επισημοποιηθεί η συνεργασία τους.
Στη σχετική ενημέρωση του Κισσαμικού αναφέρονται τα εξής: «Εποικοδομητική ήταν η ανοιχτή συζήτηση στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου ανάμεσα στη διοίκηση και τους φίλους της ομάδας μας.
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΠΑΕ Κισσαμικός εξήγησαν το πλάνο για την επόμενη ημέρα της ΠΑΕ και για το μέλλον του Π.Γ.Σ. “Κισσαμικός” και του Α.Σ. “Νέος Κισσαμικός” και απάντησαν στις ερωτήσεις που τους έγιναν από τους φιλάθλους του Συλλόγου μας.
Η αίσθηση που άφησε στο τέλος της αυτή η ανοιχτή συζήτηση είναι ότι όλοι έφυγαν από το Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου καταλαβαίνοντας ότι αυτό που γίνεται είναι για το καλό της ΠΑΕ Κισσαμικός, τη βιωσιμότητά της και την περαιτέρω ανάπτυξη του Συλλόγου.
Η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων του Κισσαμικού τόνισε ότι θα υποστηρίξει αυτή την προσπάθεια όπως μπορεί γιατί υπάρχει όραμα και προοπτική να δούνε πιο ψηλά την αγαπημένη τους ομάδα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα