Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

H «ταπεινωτική ήττα» από τον ΟΣΦΠ και ο Ντοντό που «μύριζε αλκοόλ»!

Εσωτερικές αναταράξεις προκάλεσε στη Λάρισα η ήττα από τον ΟΣΦΠ με 4-1 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Ο μεγαλομέτοχος Αλ. Κούγιας προχώρησε στην ακόλουθη «προσωπική δήλωση»:
«Μετά την ταπεινωτική ήττα από την αναπληρωματική ομάδα του Ολυμπιακού νιώθω την προσωπική ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη από όλους τους οπαδούς μας, γιατί περισσότερο από όλα μας στεναχώρησε η εικόνα της ομάδος.
Θα κάνω τα πάντα για να μην ξαναδούμε αυτήν την εικόνα.
Έχουμε καλούς παίκτες, έχουμε μεγάλη ομάδα, έχουμε μεγάλη ιστορία και δεν επιτρέπεται να δίνουμε δικαιώματα.
Πριν πάρω αποφάσεις έχω αποφασίσει να μετράω μέχρι το χίλια και να μην αποφασίζω εν θερμώ».
Λίγο αργότερα, μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου και ενώ προφανώς είχε μετρήσει μέχρι το χίλια, η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση γνωστοποιώντας ότι θα ζητήσει από τον Ντοντό να λύσει το συμβόλαιο του κι αν δεν το δεχτεί θα προσφύγει στη FIFA.
Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Είναι η τρίτη φορά μέσα σε είκοσι μέρες που ο Ντοντό έχει δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα. Την πρώτη φορά δεν πήγε στην πρωινή προπόνηση και όταν οι υπεύθυνοι της ομάδας κ. Μάρκου και κ. Φυντάνης προσπάθησαν να τον αναζητήσουν, είχε κλειστό το τηλέφωνο του μέχρι το απόγευμα.
Οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ ΑΕΛ ανησύχησαν και πήγαν στο σπίτι του, αυτός δεν άνοιγε την πόρτα, άρχισαν να χτυπούν δυνατά την πόρτα κι αυτός αναγκάστηκε να τους ανοίξει και έκπληκτοι βρέθηκαν μπροστά σε ένα διαμέρισμα γεμάτο εμετούς εξαιτίας της μέθης.
Πριν μια εβδομάδα ο τότε βοηθός προπονητού και τεχνικός διευθυντής κ. Φυντάνης ειδοποίησε τον κ. Κούγια ότι ο Ντοντό είχε πάει στην προπόνηση και μύριζε αλκοόλ από τα πέντε μέτρα.
Το χθεσινό επεισόδιο ήταν το αποκορύφωμα της αντιεπαγγελματικής του συμπεριφοράς, αφού, αντί να σκεφτεί ότι είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδος, είναι σε τέτοια κατάσταση, ώστε να αποκλείεται από την αποστολή, αυτός βρέθηκε ξημερώματα στο πιο πολυσύχναστο νυχτερινό κέντρο της Λάρισας, χωρίς να υπολογίζει τις κακές εντυπώσεις που έδινε η παρουσία του εκεί, τόσο για τον ίδιο, όσο και για την ομάδα και το χειρότερο το οποίο έκανε, ήταν να παρενοχλήσει συνοδευόμενη κοπέλα, της οποίας ο συνοδός συνεπλάκη μαζί του και συγχρόνως συνεπλάκησαν μαζί του και άλλοι θαμώνες, με αποτέλεσμα να δυσφημιστεί ακραία η ΠΑΕ ΑΕΛ, αφού η είδηση μέσω του διαδικτύου έκανε το γύρο του κόσμου.
Ο Ντοντό πέρυσι αγωνίστηκε μόνο σε 8 αγώνες, 4 ως βασικός και 4 ως αλλάγη και μετά τον τραυματισμό του, αντί να παραμείνει στη Λάρισα, έφυγε στη Βραζιλία, ισχυριζόμενος ότι εκεί θα θεραπευτεί πιο σύντομα.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ δέχτηκε να τον βοηθήσει, τον πλήρωσε κανονικά και αυτός όχι μόνο δεν θεραπεύτηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά επέστρεψε υπέρβαρος και συγχρόνως με μία συμπεριφορά που δεν ενδείκνυται για επαγγελματία ποδοσφαιριστή.»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα