Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

Χάβος: «Αν δεν φώναζαν από τα επίσημα δεν θα μετρούσε το 2ο γκολ της ΑΕΚ»

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Μάκης Χάβος έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του στο ΟΑΚΑ, παρά την ήττα με 2-0 από την ΑΕΚ, ωστόσο έκανε αναφορές και στις διαιτητικές αποφάσεις του Τζήλου. Παράπονα ωστόσο για τη διαιτησία εξέφρασε και ο Χιμένεθ αναφορικά με την αποβολή του Αλμέιδα.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Ήταν μια καλή εμφάνιση. Μεστή. Δεν επιτρέψαμε στην αντίπαλο να κάνει φάσεις. Έπαιξε ρόλο και η αποβολή του Αλμέιδα. Αλλά και πριν την αποβολή η ομάδα πατούσε καλά στο γήπεδο. Αλλά όταν δεν σκοράρεις είναι δύσκολο να πάρεις αποτέλεσμα».
Για τη φάση του πέναλτι της ΑΕΚ και το δεύτερο γκολ: «Μετά το παιχνίδι υπάρχει ένταση. Πρέπει να ξαναδώ τις φάσεις. Δεν θέλω να ρίξω την ευθύνη στη διαιτησία. Ειμαι εδώ για το παιχνίδι. Μου φάνηκε παράξενο αν όχι η φάση του πέναλτι, αν και δεν ήμουν κοντά, μου είπαν ότι δεν είναι. Στο δευτερο γκολ της ΑΕΚ νομίζω μέτρησε το ριπλέι. Αν δεν είχε τραυματιστεί ο Μιγκέλ δεν θα μετρούσε το γκολ».
Για τη δήλωσή του στην Nova περί λανθασμένου καταλογισμού πέναλτι: «Αυτή την ενημέρωση είχα. Ότι δεν είναι πέναλτι. Είπαν όλοι στην ομάδα ότι δεν είναι πέναλτι. Στο δεύτερο γκολ αν δεν φώναζαν από τα επίσημα και τα δημοσιογραφικά και δεν ήταν ο παίκτης μας τραυματισμένος δεν θα μετρούσε το γκολ. Πρέπει όλοι να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας και το ελληνικό ποδόσφαιρο».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα