Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Γιαννακόπουλος"60 εκ.ευρώ για να ξεχρεώσει ο Παναθηναίκός και τέλος οι τζάμπα μαγκιές!"

Μετά την ανακοίνωση αποχώρησης του Γιάννη Αλαφούζου από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αντέδρασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.
Ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός χαρακτηρίζει ήρωα τον Αλαφούζο και τονίζει πως «ήρθα η ώρα να μάθουμε ποιος έριξε στα βράχια οικονομικά τον Παναθηναϊκό».
Αναλυτικά η ανάρτησή του:
«Ήρθε η ώρα να μάθουμε από τον ήρωα Γιάννη Αλαφούζο ποιος έριξε τον ΠΑΟ στα βράχια οικονομικά…ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ !!! Ήρθε η ώρα να μάθουμε ποιος μέσω χρηματοδότησης σε στρατούς κατέστρεφε όποια καλή προσπάθεια δεν είχε το όνομα του πάνω…ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Ο ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΣΚΑΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ???υ.γ. οι ημερομηνίες στην φώτο δεν έχουν καμία σχέση».
Εν συνεχεία ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στα χρήματα που χρειάζονται προκειμένου η ΠΑΕ να ξεχρεώσει και ο Παναθηναϊκός να κάνει πρωταθλητισμό:
«Μετά τα 20 που θα βάλει ο Αλαφούζο χρειάζονται άλλα 60 απλά για να ξεχρεώσεις… δεν θες μίνιμουμ 50 για πρωταθλητισμό δυο χρόνια μπας και μπεις Champions League… Δεν συζητάω καν για τα δεκάδες, μην σου πω 100+ ώστε να υλοποιηθεί η Παναθηναϊκή πολιτεία… Το μόνο ρεαλιστικό σχέδιο για έναν βιώσιμο και ανεξάρτητο Παναθηναϊκό».

Ετικέτες , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα