Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Παράπονα Δόξας Δράμας για διατησία με τον Άρη

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος με τα σφυρίγματα και... μη του ρέφερι Γρατσάνη στην ήττα από τον Αρη με 1-2 ήταν ο Άγγελος Διγκόζης, ο οποίος αποβλήθηκε κιόλας στο δεύτερο ημίχρονο.
Αν και στη συνέντευξη Τύπου δεν θέλησε να αναφερθεί ιδιαίτερα στη διαιτησία, άφησε τις αιχμές του καθώς εξήγησε ότι δέχεται τα ανθρώπινα λάθη, αλλά επεσήμανε ότι όλα γίνονται σε βάρος της Δόξας Δράμας.
Πάντως, παραδέχθηκε ότι η βαθμολογία λέει την αλήθεια και έδωσε συγχαρητήρια στον Άρη που βρίσκει τον τρόπο να παίρνει τα αποτελέσματα.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για τον αγώνα: «Χάθηκε ένα παιχνίδι και τίποτε παραπάνω. Χάσαμε τρεις βαθμούς και αυτό μας στεναχωρεί πάρα πολύ. Ελπίζουμε η συνέχεια να είναι πολύ καλή για την ομάδα μας. Στο δεύτερο ημίχρονο πέσαμε γιατί μιλάμε για μία ομάδα που ξεκίνησε 25 Σεπτεμβρίου και δεν μπορεί να έχει τον ίδιο ρυθμό για 90 λεπτά. Και στο δεύτερο όμως ο Άρης δεν έκανε κάποια φάση. Δεν θέλω να μιλήσω για τη διαιτησία και αν ήταν 2η κίτρινη στον Μπούρμπο. Δεν θα το κάνω γιατί και ο διαιτητής άνθρωπος είναι. Μπορεί να έκανε ένα ανθρώπινο λάθος. Ο Άρης ήταν τυχερός. Χωρίς ευκαιρία έκανε δύο γκολ και κέρδισε. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο».
Για τη δεύτερη κίτρινη που ζήτησε στον Ιντζόγλου: «Δεν θέλω να μιλήσω για τη διαιτησία. Αν είναι ανθρώπινα λάθη, τα δεχόμαστε. Δυστυχώς όμως εδώ και επτά αγωνιστικές τα λάθη γίνονται εις βάρος της ομάδας μας. Αυτό μας προβληματίζει. Δεν κοιτάμε όμως την απόδοση της διαιτητικής τριάδας».

Ετικέτες , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα