Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018

Επίθεση Καραπαπά κατά ΠΑΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ!

Ιδιαίτερα αιχμηρός ήταν ο Κώστας Καραπαπάς με τοποθέτησή του στο facebook την Τετάρτη (21/2) για τον ΠΑΟΚ, λίγες μέρες πριν το ντέρμπι και αφού προηγουμένως είχε γίνει γνωστό ότι θα σφυρίξει στην Τούμπα ο Αρετόπουλος.
Ο διευθυντής επικοινωνίας των Πειραιωτών κατέστησε σαφές πως υπάρχει δυσαρέσκεια για τον ορισμό του, αλλά δεν έμεινε εκεί. Μεταξύ άλλων τόνισε πως οι «ασπρόμαυροι» έχουν τις αβάντες της κυβέρνησης και αναφέρθηκε και στα γκολ-οφσάιντ που έχουν σημειώσει.
Αναλυτικά όσα είπε: «Οι εκπρόσωποι της νεόπλουτης ομάδας που είναι δεύτερη σε τίτλους στην πόλη της Θεσσαλονίκης, καλά θα κάνουν να μη μιλούν για γελοιότητα.
Όλη η Ελλάδα ξέρει τη γελοία συνεργασία τους σε όλα τα επίπεδα και τις αβάντες σταλινικού τύπου απο την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
Και μόνο γι αυτό δεν διώκονται για όσα έγιναν στα Γιάννενα.
Όλη η Ελλάδα γελάει με τα γκολ οφ σάιντ σε κάθε παιχνίδι, τις αβάντες μέχρι... θανάτου απο διαιτητές, παράγοντες και...τερματοφύλακες!
Μιλούν για γελοιότητα αυτοί που πέρσι έκαναν περισσότερες παρεμβάσεις παρά... προπονήσεις.
Υγ.: Αντί για τις καρμανιόλες που έβαλαν να σφυρίξουν, ας σφυρίξουν οι γελοίοι της δεύτερης ομάδας της Θεσσαλονίκης που κάνουν τις διαρροές! Πιο αντικειμενικοί θα είναι...».

Ετικέτες , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα