Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Προπονητής Αιγινιακού σε μητέρα ποδοσφαιριστή: «Ο τρελός θέλει το ματς no goal»

Μήνυμα που έστειλε ο προπονητής του Αιγινιακού σε μητέρα ποδοσφαιριστή ενημερώνοντάς την ουσιαστικά ότι ο γιος της δεν θα παίξει γιατί το ματς με τον Λεβαδειακό είναι «στημένο» έφερε στη δημοσιότητα μεταμεσονύχτια τηλεοπτική εκπομπή τα ξημερώματα της Τρίτης (13/2).
Σύμφωνα με αυτό, λοιπόν, ο Κώστας Νικολαΐδης, 51 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα Κυπέλλου που έληξε με νίκη των Βοιωτών με 5-0 στις 24 Οκτωβρίου, έστειλε γραπτό μήνυμα που ανέφερε:
«Μάλλον δεν θα ξεκινήσει ο Ανέστης ο τρελός θέλει το ματς no goal και φοβάται μην το βάλει άλλος, όπως είναι λογικό, άρα άσος με no goal αν μπορείς πέρνα το» (14.12)
«Θα σου στείλω μήνυμα ξανά» (14.22)
«Γιατί μπορεί να έχει αλλαγή σε κάτι» (14.49)
Μάλιστα, η μητέρα του εν λόγω ποδοσφαιριστή που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της, επιβεβαίωσε το μήνυμα.
«Είναι ακριβώς όπως τα λέτε, όπως διαβάσετε το μήνυμα, είναι ακριβώς το ίδιο. Επιβεβαιώνω απολύτως πως μου έστειλε το εν λόγω μήνυμα ο κ. Νικολαΐδης», είπε.
Το τηλεφωνικό μήνυμα βρίσκεται πλέον στα χέρια του αναπληρωτή αθλητικού εισαγγελέα Αθηνών, Σωτήρη Μπουγιούκου, ο οποίος διερευνά την υπόθεση των φερόμενων ως «στημένων» αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος και της Β' Εθνικής μετά τις... καθυστερημένες καταγγελίες του Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Ετικέτες ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα