Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Σιμόες στα πορτογαλικά μέσα:"Ο ΠΑΟΚ είναι ο μοναδικός που πρέπει να τιμωρηθεί"

Για τα όσα έζησε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, μίλησε ο Αντρέ Σιμόες, στην πορτογαλική Record. Ο αρχηγός της ΑΕΚ, αναφέρθηκε στην εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο, στη διακοπή του αγώνα, αλλά και στην επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου, με την αναβολή του πρωταθλήματος.
Αναλυτικά ο Σιμόες, μίλησε:

Για την είσοδο Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο: «Στα αλήθεια, ήταν έκπληξη να βλέπεις έναν πρόεδρο στον αγωνιστικό χώρο, αλλά ήταν πραγματικά τρομακτικό να τον βλέπεις να έχει όπλο. Δεν μπορούσε να περάσει από το μυαλό κανενός αυτό!

Από τη στιγμή που υπάρχει ένας πρόεδρος οπλισμένος μέσα στο γήπεδο, όλα είναι πιθανά. Ο διαιτητής ένιωσε να απειλείται και εμείς εγκαταλείψαμε τον αγωνιστικό χώρο και τον ακολουθήσαμε».

Για όσα ακολούθησαν: «Πήγα με τον Βιεϊρίνια στο δωμάτιο του διαιτητή για να προσπαθήσουμε να βρούμε μια λύση, αλλά αυτός δεν άνοιγε την πόρτα. Ο Βιεϊρίνια ήταν πολύ θυμωμένος. Είναι λογικό.


Ήμασταν δύο ώρες στα αποδυτήρια περιμένοντας να μας πουν κάτι. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ έκανε μια πράξη τρομοκρατίας. Δεν υπήρχε καμία προστασία από την αστυνομία, ήταν περίπου μια κατάσταση στην οποία καθένας έπρεπε μόνος να σωθεί.

Απέμενε μόνο να παίξουμε τις καθυστερήσεις. Περιμέναμε, αλλά λίγο αργότερα καταλάβαμε ότι δεν επρόκειτο να συνεχιστεί το παιχνίδι. Μας είπαν μόνο να φάμε κάτι για να ανακτήσουμε ενέργεια».

Για την επόμενη ημέρα του ντέρμπι: «Είχαμε προπόνηση το πρωί της Δευτέρας και μας ενημέρωσαν ότι δεν θα υπάρξει πρωτάθλημα το προσεχές Σαββατοκύριακο. Ανέστειλαν το πρωτάθλημα και καταστρέφουν όλες τις ομάδες, ενώ ο ΠΑΟΚ είναι ο μοναδικός που πρέπει να τιμωρηθεί.

Πιστεύω ότι το θέμα θα λυθεί, αλλά αν δεν μπορεί να κάνει κάτι η διοργανώτρια αρχή ή η κυβέρνηση, τότε πρέπει να εμπλακεί η FIFA. Ο υπαίτιος σύλλογος πρέπει να τιμωρηθεί. Ήμασταν στην κορυφή της βαθμολογίας και τώρα τα αναστέλλουν όλα».

Ετικέτες , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα