Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Κουτουλιά σε διαιτητή από πρόεδρο ομάδας του Ρεθύμνου!

Την οργή του προέδρου του Άρη Ρεθύμνου, Μάνου Βαρούχα, προκάλεσαν οι αποφάσεις του διαιτητή Φάνη Κετεσίδη, ο οποίος διηύθυνε την εντός έδρας αναμέτρησης της ομάδας του με τον Ψηλορείτη, για το τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ρεθύμνου.

Μετά τη λήξη του αγώνα, όπου ο Άρης ηττήθηκε με 1-0, ο κ. Βαρούχας, εξαπέλυσε σφοδρή φραστική επίθεση εναντίον του Κετεσίδη, λέγοντάς του (βάσει των όσων γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα): «Θα σε κάνω να αλλάξεις χώρα και θα το μετανιώσεις αν ξαναπαίξεις τον Άρη»!

Επιπλέον, όπως αναφέρει ο διαιτητής, σε συμπληρωματική του έκθεση, ο πρόεδρος του Άρη, μπήκε στα αποδυτήρια των διαιτητών και εξύβρισε ξανά τον Κετεσίδη: «Μαϊμού, θα σε γα…ω, αρ..δακι»!

Στη συνέχεια, βάσει της ίδιας έκθεσης, κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του ρέφερι και με το κεφάλι του τον χτύπησε βίαια στο κεφάλι.

Ο πρόεδρος του Άρη Ρεθύμνου, πάντως, έχει παρελθόν στις κόντρες του με τους διαιτητές, αφού εδώ και αρκετά χρόνια υπάρχει πολύ μεγάλη κόντρα με τον μέχρι πέρσι διαιτητή Super League, Μιχάλη Βοσκάκη, με τον οποίο μάλιστα έχουν φτάσει μέχρι τα δικαστήρια όπου και θα λύσουν τις διαφορές τους.

Ετικέτες ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα