Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Super 3: Φωνάζει για τους ορισμούς των διαιτητων!

Ανακοίνωση με την οποία διαμαρτύρεται για τον ορισμό των διαιτητών της τελευταίας αγωνιστικής έβγαλε ο σύνδεσμος φιλάθλων του Άρη Super 3. Η ανακοίμβση αφορά τον ορισμό του Σιδηρόπουλου στον αγώνα του Αρη με την Ξάνθη στα «Πηγάδια» και του Μάνταλου στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με τον Παναθηναϊκό.
Θεωρούν πως και ο Σιδηρόπουλος και ο Μάνταλος έχουν αδικήσει τον Άρη (στους αγώνες Άρης-Ολυμπιακός ο πρώτος και Λάρισα-Άρης ο δεύτερος), ενώ αφήνονται αιχμές για τα "παοκτζίδικα"συναισθήματά τους!  Επίσης υπάρχει δριμύ κατηγορώ για την εκλογή του Αχιλλέα Μπέου ως εκπροσώπου της Superleague...
Θεωρούν πως οι συγκεκριμένοι ορισμοί έγιναν προκειμένου να «εξυπηρετηθούν» συμφέροντα και οι «κίτρινοι» να μην βρεθούν στην 5άδα των πλέι οφ, προς όφελος της ομάδας του Βόλου.
Η ανακοίνωση τελειώνει ως εξής:
"Η τελευταία αυτή αγωνιστική που έρχεται, θα δείξει για μία ακόμα φορά το αληθινό πρόσωπο του Ελληνικού ποδοσφαίρου, για το οποίο όπως φαίνεται δεν νοιάζεται κανείς, δεν ντρέπεται κανείς και δεν κωλώνει κανείς να κάνει αυτό που «πρέπει» κι αυτό που «εξυπηρετεί» όσους έχουν μάθει να χορεύουν στον ρυθμό που ορίζουν τα αφεντικά τους;
Θα γίνουμε άραγε και πάλι μάρτυρες του θεάτρου σκιών το οποίο παρακολουθούμε εδώ και χρόνια και το οποίο έχουν στήσει ανενόχλητα οι εμπνευστές και… ερμηνευτές του; Θα γίνουμε για μία ακόμα φορά θεατές του ίδιου χιλιοπαιγμένου και ξεφτιλισμένου ταυτόχρονα έργου που έχει κερδίσει όλα τα «όσκαρ πρώτων ρόλων» που μπορεί να φανταστεί κανείς και μάλιστα με πολλούς και διάφορους πρωταγωνιστές, ανάλογα με τις… ανάγκες της «ταινίας»;"


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα