Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Σκόρδας:"Ο Νο 1 εχθρός του Άρη!"

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Δημήτρης Σαρρής, όξυνε την κόντρα με τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρο Σκόρδα, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό, Libero 107,4!
Τα πιο "πικάντικα"αποσπάσματα από τις δηλώσεις του:

"Δυστυχώς μιλάμε για έναν άνθρωπο που θεωρώ ότι χρήζει επαγγελματικής βοήθειας, ας τον βοηθήσει η οικογένεια του ή οι λίγοι φίλοι που του έχουν απομείνει. Τα ψεύδη του κ. Σκόρδα έχουν ήδη καταρριφθεί με έγγραφα και όμως συνεχίζει να καταφέρεται ενάντια στην διοίκηση και στην Λέσχη. Το να επιμένει στις ίδιες κατηγορίες εκτός από γέλιο δεν προσφέρουν τίποτε άλλο.Είδαμε ότι ολοκλήρωσε την συνέντευξή του και δεν του έκανε κανείς ερώτηση, όσα έλεγε δεν είχαν ούτε συνοχή, ούτε ειρμό. Ακόμη και οι δημοσιογράφοι τον άκουγαν από ευγένεια ή από υποχρέωση. Το δικό του κεφάλαιο στον Άρη έχει τελειώσει..
Δυστυχώς κατόρθωσε να μηδενίσει μόνος του την όντως μεγάλη προσφορά του τα προηγούμενα χρόνια και εγώ όπως όλος ο κόσμος του Άρη μείναμε με ανοιχτό το στόμα από όσα έκανε στην γενική συνέλευση, ο κ. Σκόρδας είναι τώρα ο Νο1 εχθρός του Άρη!!
Ίσως παλαιότερα να ξεγελούσε τον κόσμο ο κ. Σκόρδας αλλά τώρα δεν μπορεί. Ήταν σχεδιασμένο να αποσύρει την υποψηφιότητα του και ήθελε να το κάνει σε κλίμα έντασης, η ηρωϊκή του έξοδος ήταν προσχεδιασμένη αλλά δεν περίμενε ότι θα γίνει σε ήρεμο κλίμα."

Ο κ.Σαρρής κατέληξε ότι.."ο κόσμος του Άρη θα έρθει και θα ψηφίσει τη διοίκηση που θέλει.."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα