Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Κατακυρώνεται στην Καρδίτσα το ματς Ιωνικός-Αναγέννηση!

Σώζεται η Αναγέννηση Καρδίτσας, υποβιβάζεται ο Ιωνικός! Με απόφαση της η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Football League έκανε δεκτή την ένσταση της Καρδίτσας κατά του κύρους του αγώνα μεταξύ των ομάδων Ιωνικός-Αναγέννηση Καρδίτσας στις 3-4-2011,που είχε λήξει με νίκη των Νικαιωτών με 1-0, και κατακύρωσε τον αγώνα υπέρ της Αναγέννησης με σκορ 3-0! Αυτό γιατί οι Νικαιώτες παίζανε στον αγώνα με όλες τις μεταγραφές του Γενάρη, που ήταν προϊόν των πλαστών ενημεροτήτων! Επέβαλε στον Ιωνικό επίσης την χρηματική ποινή των 50.000 ευρώ.

Αυτή η απόφαση αλλάζει τα βαθμολογικά δεδομένα, καθώς ο Ιωνικός πάει πλέον στην 17η θέση με 34 βαθμούς, ενώ η Αναγέννηση αναρριχάται στην 15η με 36 βαθμούς! Ο Ιωνικός βέβαια θα καταθέσει ένσταση για την εν λόγω απόφαση.

Πάντως όποιος νομίζει ότι η υπόθεση υποβιβασμός στην ουρά της Football League τελείωσε, μάλλον γελιέται! Γιατί το σήριαλ έχει πολλά επεισόδια ακόμα! Την άλλη εβδομάδα εκτός από τις αποφάσεις για τις πλαστές ενημερότητες για Εθνικό-Ιωνικό θα εκδικαστούν επίσης:

-Πιθανότητα πλαστής ενημερότητας και από την Αναγέννηση Καρδίτσας
-Ένσταση της Αναγέννησης κατά του Εθνικού για τον αγώνα Εθνικός-Αγροτικός Αστέρας, επειδή οι Πειραιώτες δεν είχαν πληρώσει το πρόστιμο 50000 Ευρώ για τις ενημερότητες
-Ένσταση του Ιωνικού κατά της Καρδίτσας, επειδή η Αναγέννηση δεν είχε πληρώσει χρέη προς παλιούς ποδοσφαιριστές! (Κομβολίδης, Κουτσόπουλος κ.ο.κ)
-Κατηγορία εναντίον της Ηλιούπολης για καθυστερημένη είσοδο ομάδας στο ματς με τον Εθνικό και μη έκδοση εισητηρίων

Γενικώς..της ένστασης το κάγκελο! Και όποιος αντέξει...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα