Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Κομπότης: Θέλουν σώνει και καλά να σώσουν την Τρίπολη!

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Λεβαδειακός, σε δηλώσεις του στον «NovaΣπορ FM», υποστήριξε πως δεν μπορεί να σταθεί η απόφαση για υποβιβασμό του Ηρακλή, αλλά αναφέρθηκε και στα παράνομα πιστοποιητικά ομάδων από όλες τις κατηγορίες, τονίζοντας πως αυτό το φαινόμενο δεν είναι φετινό.Απόσπασμα από τις δηλώσεις του προέδρου των Βοιωτών!

Για τη νέα απόφαση της Super League που φέρνει τον Ηρακλή στο τέλος της βαθμολογίας, παραμένοντας ο Αστέρας Τρίπολης στην πρώτη τη τάξει κατηγορία, τόνισε: "Αυτό είναι καινούριο θέμα. Ήδη έχει αποφασίσει δύο φορές το ΔΣ της ΕΠΟ, μετά από προσφυγή της Super League και μετά την απόφαση της δεύτερης, πήγαμε στο διαιτητικό δικαστήριο και έρχεται η Super League και τον ξαναρίχνουμε. Τον βάζουμε τελευταίο μετά από μια ειλημμένη απόφαση. Εμένα δεν μου αρέσει γιατί δεν με συμφέρει. Με νύχια με δόντια θέλουνε να παραμείνει μια ομάδα. Αποφάσισε το διαιτητικό δικαστήριο και ξαναρίχνουμε τον πεσμένο. Και τον υποβιβάζουμε βάζοντάς τον τελευταίο. Το πρωτάθλημα έχει τελειώσει 17 Απριλίου".

Σχετικά με τα πλαστά πιστοποιητικά: "Δυστυχώς νομίζω ότι το φαινόμενο ήταν από παλιά. Δεν είναι δυνατόν να έχουμε τον Ιανουάριο του 2011, πέντε με έξι πιστοποιητικά που να μην είναι νόμιμα. Με την κοινή λογική, δεν πιστεύω ότι όλα έγιναν τον φετινό Γενάρη."
Αναφορικά με το αν θα… γίνουν τα play off και τις αδειοδοτήσεις των υπόλοιπων ομάδων, απάντησε: "Δεν θα παίξουμε; Δεν έχω πληροφορία αν θα πάρουν οι άλλες ομάδες. Δεν το ξέρω".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα