Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Θα υποβιβάσει τη Βέροια του Καλογιάννη ο Πιλάβιος?

Η Βέροια φαίνεται πως είναι μία από τις 5 ομάδες που πιάστηκαν με πλαστές ενημερότητες...Η Βέροια, με προέδρο Αρβανιτίδη και αντιπροέδρο το Σπύρο Καλογιάννη, που είναι παράλληλα και πρόεδρος της Ένωσης Β και Γ Εθνική κινδυνεύει με υποβιβασμό λοιπόν...μαζί με Εθνικό, Ιωνικό που επίσης έχουν πλαστά και Ηλιούπολη που δεν έδωσε καν..ενημερότητα!
Στο ίδιο καζάνι δεν ξέρουμε αν μπει και η Αναγέννηση Καρδίτσας, η οποία φαίνεται να έχει γνήσια αλλά εκπρόθεσμα έγγραφα..

Τί θα κάνει λοιπόν ο Πιλάβιος, θα ρίξει την ομάδα του Καλογιάννη??Και απορούμε πραγματικά πως ο πρόεδρος της Ένωσης Β και Γ Εθνική ρίσκαρε με πλαστές ενημερότητες και μπήκε και αυτός στο χορό! Κατά τ' άλλα πάει για δεξί χέρι του Μαρινάκη!

Από τη Football League 2, άλλες 12 ομάδες έχουν θέμα...Οι μισές έχουν πλαστά έγγραφα, ενώ οι άλλες μισές δεν έχουν δώσει καν ενημερότητες! Στη δεύτερη κατηγορία φαίνεται πως υπάγονται και η Αναγέννηση Επανωμής και ο Βύζας και η Ρόδος και η Καλλονή! Ενώ άγνωστο τί θα γίνει με Παναχαϊκή, με τον Κούγια να τα ρίχνει όλα στο λογιστή!Αν ισχύουν οι φήμες λοιπόν, γίνεται μπάχαλο στα πλέι οφ για Φούτμπολ Λιγκ, στα οποία δικαίωμα συμμετοχής μπορεί να αποκτήσει μέχρι και ο έβδομος Απόλλωνας!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα