Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Πάει για 12 Σεπτέμβρη η έναρξη του πρωταθλήματος...

Χλωμό φαίνεται να ξεακινήσει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ το προσεχές Σάββατο 27/8...Οι αιτήσεις αναιρέσεως της Λάρισας και του Πανσερραϊκού θα εκδικαστούν την Πέμπτη 25/8, αλλά η απόφαση μπορεί να ανακοινωθεί και το Σάββατο 27/8, όπως και η απόφαση της προσφυγής στο Διαιτητικό Δικαστήριο και του Ηρακλή...
Εκτός αυτού οι αποφάσεις της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού σήμερα μπορεί να κρύβουν εκπλήξεις..Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα λένε οι πληροφορίες πως είναι πάλι στη"μπούκα του κανονιού", με τον κίνδυνο αποβολής τους από το πρωτάθλημα να είναι ορατός!Τα "μεγάλα ψάρια" φυσικά θα την γλιτώσουν πάλι και στην ΕΕΑ...Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα κινδυνεύουν εκτός των άλλων να μην τους δοθεί άδεια λόγω «αδιαφανούς ιδιοκτησιακού καθεστώτος», όπως είπε χθες ο Παύλος Γερουλάνος!
Εν τω μεταξύ αν βγει απόφαση που καταδικάζει ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα, θα αρχίσει νέα αντιπαράθεση μεταξύ Λάρισας και Σερρών και ομάδων της Φούτμπολ Λιγκ για το ποια θα πάρει τις χηρεύουσες θέσεις στη Σούπερ Λιγκ..
Οπότε οι φήμες λένε πως όσοι περιμένουν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα το Σάββατο, το πιθανότερο να μην έχουν αυτή τη χαρά..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα