Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Ολυμπιακός Βόλου:"Σενάρια επιστημονικής φαντασίας!"

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, στην οποία χαρακτηρίζει σενάρια επιστημονικής φαντασίας τα όσα γράφονται στα ΜΜΕ για τυχόν υποβιβασμό της ομάδας του Βόλου, ενώ τα σενάρια που διοχετεύονται οι βολιώτες λένε πως ξέρουν ποιοι κρύβονται από πίσω και δεν θα διαστάσουν να βγάλουν στη φόρα τα ονόματα αυτά!

Η ανακοίνωση:
«Τις τελευταίες ημέρες άρχισαν πάλι τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας από μερίδα ΜΜΕ, που έχουν αναλάβει εργολαβικά τη μεθοδευμένη προσπάθεια της επιλεκτικής κάθαρσης, φυσικά, σύμφωνα με τα συμφέροντα των αφεντικών τους.

Αν κάποιος παρακολουθήσει προσεκτικά αυτούς που αναπαράγουν και διατηρούν ανάλογα δημοσιεύματα θα καταλάβει και ποιοι κρύβονται πίσω από αυτά.

Αν αυτοί, οι γνωστοί σε εμάς, που σύντομα θα αποκαλύψουμε τα ονόματά τους για να τους μάθει και όλος ο κόσμος, θεωρούν ότι η Ελλάδα είναι δικό τους μαγαζί, είναι γελασμένοι. Καλό είναι έστω και τώρα να μάθουν να σέβονται τους νόμους, το σύνταγμα και τις δικαστικές αποφάσεις και να μη προσπαθούν να επηρεάσουν δικαστικές συνειδήσεις.

Κύριοι,

Είτε σας αρέσει είτε όχι, τη συγκεκριμένη απόφαση μπορεί να τη προσβάλει μόνο ο Ολυμπιακός Βόλου, κάτι το οποίο και θα κάνει, όταν θα έρθει η κατάλληλη στιγμή και να είστε σίγουροι πως θα αθωωθεί. Για εμάς οι δικαστικοί αγώνες αρχίζουν τώρα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Για όλους εσάς που επιθυμείτε να καταστρατηγούνται συντάγματα και ανθρώπινα δικαιώματα και δεν ικανοποιούνται οι πόθοι σας, λυπούμαστε αλλά η δικτατορική νοοτροπία σας δεν θα περάσει».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα