Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Tί έγινε με τον Μπολτ...?

Και ολίγον από στίβο απόψε περιλαμβάνει η στήλη..Και η αιτία? Ο παγκόσμιος πρωταθλητής και αήτηττος Γιουσέιν Μπολτ, ο οποίος στον τελικό των 100μ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που γίνεται στο Νταεγού ακυρώθηκε ύστερα από άκυρη εκκίνηση!Και νικητής στην κούρσα των 100μ ήταν ο συμπατριώτης του Τζαμαϊκανός Μπλέικ..

Πού είναι το περίεργο? Μα στο βίντεο της εκκίνησης και της ακύρωσης..Όποιος το είδε, κατάλαβε πως ο Μπολτ ξεκίνησε υπερβολικά γρήγορα στην εκκίνηση.."Ύποπτα" περίεργα για την κλάση του, καθώς τόσο ετεροχρονισμένες βιαστικές εκκινήσεις ούτε ερασιτέχνες του στίβου δεν κάνουν!

Και οι κακές γλώσσες οργίασαν.."Στημένος ο Μπολτ"..Μια ματιά στις στοιχηματικές αποδόσεις, ενδεχομένως να δίνει βάση σε αυτές τις φήμες όμως.. Απόλυτο φαβορί ήταν ο Μπολτ και οι αποδόσεις να κερδίσει αυτός την κούρσα των 100μ είχαν πάρα πολύ χαμηλή απόδοση, τόσο που δεν άξιζε καν να παίξει κανείς..Δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τους υπόλοιπους συναθλητές του, και ειδικά τον Μπλέικ, που όποιος τον έπαιζε να κερδίσει έβγαζε ένα παχυλότατο εισόδημα!
Η ουσία είναι πως..από τότε που μπήκε το στοίχημα και ο υπερβολικά μεγάλος πακτωλός χρημάτων στον αθλητισμό, αυτός έχει χάσει πολύ από την ομορφιά του..Και η καχυποψία - δικαιολογημένη ή μη- βασιλεύει σε κάθε του πτυχή..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα