Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Η απολογία για το Διαγόρας-Ηλιούπολη

Παραθέτουμε τη διαδικασία της απολογίας που εξελίχθηκε σήμερα για τον αγώνα Διαγόρας-Ηλιούπολη:
Ο Αλέξης Κούγιας μεταξύ άλλων είπε: «Ο Διαγόρας και η Ηλιούπολη είναι από τις πιο βρόμικες ομάδες. Όλοι ήξεραν το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα. Όλοι ήξεραν επίσης τι έκανε ο Χρυσοχοΐδης από όταν ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο. Ο ίδιος μου είχε πει ότι όταν είσαι με το πιστόλι στο κεφάλι, κάνεις εκπτώσεις ηθικής. Ο ποδοσφαιριστής Ρούσεφ μου είχε πει ότι δε θα είχαν να ταΐσουν τα παιδιά τους αν δεν έκαναν αυτά. Έπρεπε να πάω στο Παρίσι και να δω τον Πλατινί για να γίνει κάτι. Δεν λέω ότι ο Χρυσοχοΐδης είναι κακοποιός, αλλά η ομάδα του κατέστρεψε άλλες ομάδες».
«Ο Βύζας θα γίνει η νέα Ηλιούπολη. Κάνει κουμάντο ο Θοδωρής Αντωνάκος, άνθρωπος του Τσακογιάννη. Θα κάνω καταγγελία», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Παναχαϊκής συνδέοντας τον Βύζα Μεγάρων με τον Γιώργο Τσακογιάννη και την Ηλιούπολη.
Ο δικηγόρος του κ. Χρυσοχοΐδη, ανέφερε πως ο πελάτης του ήθελε να απεμπλακεί από το Διαγόρα καθώς «ήταν αιχμάλωτος καταστάσεων», όπως είπε χαρακτηριστικά. Ο Αλέξης Κούγιας από την πλευρά του, είπε πως, «ο Χρυσοχοΐδης δε συμφωνούσε στις απειλές του Τσακογιάννη, όμως έχουμε ένα κενό, δε ξέρω στο τέλος αν αναγκάστηκε να κάνει πράγματα».
Ο συνήγορος του κ. Χρυσοχοΐδη επισήμανε πως ο πελάτης του θέλει να φύγει από το ποδόσφαιρο και δεν μπορεί με τον Αλέξη Κούγια να τονίζει «Να φύγει!», επιμένοντας ότι ο αγώνας του Διαγόρα με την Ηλιούπολη ήταν στημένος. «Ο διαιτητής Σέγγος είναι εξαιρετικός αλλά… Δεν είναι ανάγκη να πάρει λεφτά ένας διαιτητής για να κάνει κάτι, αυτό θέλω να πω», σχολίασε για το διαιτητή του αγώνα, Γιώργο Σέγγο, ο Αλέξης Κούγιας.
Ο Αλέξης Κούγιας τόνισε ακόμα ότι: «Ο Μάκης Σιδηρόπουλος είναι ο «γκουρού» του παράνομου στοιχήματος. Υπάρχουν συνομιλίες του με τον Τσακογιάννη. Πριν το παιχνίδι της Ηλιούπολης με το Διαγόρα συνομίλησαν και ο Τσακογιάννης του είπε να τους πει να μη βάλουν τους ξένους γιατί είναι καλοί, να βάλουν τους μικρούς».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα