Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Ευχαριστημένος με Βέλλιο ο Μόγες...

Όμορφο γκολ πέτυχε χτες ο Απόστολος Βέλλιος στη νίκη της Έβερτον επί της Γουίγκαν με 3-1 και ο προπονητής του Ντέιβιντ Μόγες φάνηκε πολύ ευχαριστημένος από αυτόν δηλώνοντας στον βρετανικό τύπο πως "..έχει πολλά να κάνει στην Αγγλία" Ο νεαρός επιθετικός μπήκε στο 67’ της αναμέτρησης και δικαίωσε τον προπονητή του 19 λεπτά αργότερα, όταν πέτυχε το πρώτο του γκολ στην Premier League.

«Θα πρέπει να πω μπράβο στον Μικ Ντόχερτι για τους παίκτες που βρήκε. Πήραμε τον Σίμους Κόουλμαν με 60.000 λίρες και τον Βέλλιο με πολύ λιγότερα χρήματα. Μου αρέσει να βλέπω ο ίδιος τους ποδοσφαιριστές από κοντά όταν μπορώ, όμως αν είναι στο εξωτερικό δεν είναι εύκολο. Από τη στιγμή, όμως, που σκάουτερ πιστεύουν ότι ένας παίκτης αξίζει τον κόπο, τότε παίρνεις το ρίσκο καθώς οι απαιτήσεις της Premier League είναι τεράστιες», ανέφερε αρχικά ο προπονητής της αγγλικής ομάδας.
«Ο Βέλλιος έχει πολλά να μάθει και να κάνει, αλλά έχει ταλέντο. Τον αγοράσαμε, χωρίς να τον δω, επειδή διαθέσαμε λίγα χρήματα για την απόκτησή του».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα