Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

"Ο Μπέος μας κατέστρεψε με τις μηχανορραφίες του!"

Ο 29χρονος Ελβετός γκολκίπερ του Ολυμπιακού Βόλου Έλντιν Γιακούποβιτς, μιλώντας στην ιστοσελίδα της χώρας του nzz.ch,  έβγαλε χολή κατά του Αχιλλέα Μπέου τον οποίο και κατηγόρησε ανοιχτά για την επικείμενη πτώση της ομάδας στη Δ Εθνική!

«Κατά τρόπον τινά κάθομαι πάνω σε βαλίτσες, μια και για μένα δεν είναι προοπτική η Δ’ Εθνική» δήλωσε αστειευόμενος ο Γιακούποβιτς, ο οποίος υπογράμμισε παράλληλα ότι ο τέως πρόεδρός τους τα κατέστρεψε όλα: «Η UEFA μας απέκλεισε. Ο πρώην πρόεδρος τα έχει καταστρέψει όλα με τις μηχανορραφίες του»…

Για τον Ελβετικής καταγωγής τερματοφύλακα, ο οποίος περιμένει τη γέννηση της κόρης του, έχει ενδιαφερθεί ο Ολυμπιακός Πειραιώς, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ...Ο Ελβετός ελπίζει ότι η UEFA θα δώσει προθεσμία στις μεταγραφές, ώστε να μπορέσει να μεταπηδήσει σε άλλη ομάδα. «Ήμουν πέρυσι μέσα στους δύο καλύτερους τερματοφύλακες του πρωταθλήματος. Όλα είναι ανοικτά, τίποτα δεν είναι σίγουρο. Πρέπει πρώτα να “χωνέψω” το σοκ που έχω υποστεί. Πάνω από όλα όμως περιμένω τη γέννηση της κόρης μου. Πρέπει να φροντίσω την οικογένειά μου».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα