Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Ο μάρτυρας Αλέξης Κούγιας

Ολοκληρώθηκε η απολογία των ΠΑΣ Γιάνενα, Όφη και Αστέρα Τρίπολης ενώπιον της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League. Μάρτυρας κατηγορίας ήταν ο Αλέξης Κούγιας που για όλυς είχε κάτι να πει...
Πρώτη κατά σειρά εκδικάστηκε η υπόθεση του ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Αλέξη Κούγια να καταθέτει και να τονίζει για τον Γιώργο Χριστοβασίλη ότι είναι έντιμος άνθρωπος, ενώ για τον Βαγγέλη που ακούγεται στις συνομιλίες είπε πως μάλλον πρόκειται για τον Βαγγέλη Αγγελή τον οποίο και θεωρεί επικίνδυνο.

Στη συνέχεια, εκδικάστηκε η υπόθεση του ΟΦΗ. Ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε πως η ΠΑΕ ΟΦΗ και ο Ηρακλής Νύκταρης δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Παράλληλα, επειδή ο ΟΦΗ εμπλέκεται στην υπόθεση λόγω του αγώνα με την Ηλιούπολη, ανέφερε ότι η συγκεκριμένη ομάδα δεν μπορεί να κερδίσει κανένα αντίπαλο και πως ο Γιώργος Τσακογιάννης στοιχημάτιζε το πόσα τέρματα θα δεχθεί η ομάδα του.

Όσον αφορά στην υπόθεση του Αστέρα Τρίπολης, ο ο Αλέξης Κούγιας υπερασπίστηκε ουσιαστικά τον Αστέρα και κατέθεσε και είπε πως οι Μποροβήλος και Μπέος είναι γνωστοί εδώ και χρόνια και ότι ποτέ ο ένας δεν θα δωροδοκούσε τον άλλο. Μάλιστα, χαρακτήρισε κουτσομπολιά του Μάκη Ψωμιάδη, όσα ο ίδιος λέει και όχι πραγματικά γεγονότα!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα