Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Κούγιας:"Ανήκουν στο παρελθόν όσα έγιναν με το Θρασύβουλο 5 χρόνια πριν"

Με 4-1 νίκησε η Παναχαϊκή το Θρασύβουλο, και στο τέλος του αγώνα οι δύο πρόεδροι των δύο ομάδων, έδωσαν κοινή συνέντευξη τύπου,δείχνοντας ότι τα γεγονότα του παρελθόντος μεταξύ Θρασύβουλου και Παναχαίκής(ο αδιάφορος Θρασύβουλος στέρησε την άνοδο από την Παναχαϊκή τελευταία αγωνιστική 5 χρόνια πριν)ανήκουν στο παρελθόν...
Ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε: «Είναι γνωστό πως σήμερα παίξαμε με μια ομάδα που για την πλειοψηφία των οπαδών μας ήταν η αιτία που πριν πέντε χρόνια οδήγησε την Παναχαϊκή στην εξαφάνιση.
Ορισμένοι κακοήθεις μπορεί να πίστευαν πως εμείς θα κάναμε σήμερα κάποιες ενέργειες που γίνονταν στο παρελθόν, ώστε να υποδεχθούμε τον Θρασύβουλο, ωστόσο αυτά δεν αρμόζουν σε μεγάλες ομάδες όπως είναι η Παναχαϊκή.
Υποδεχθήκαμε πολιτισμένα τον Θρασύβουλο και κάνουμε πράξη αυτά που λέγαμε για ποδοσφαιρικό πολιτισμό. Ό,τι βρώμικο υπήρχε έχει εξαφανιστεί.»
Ο πρόεδρος του Θρασύβουλου, Σωτήρης Μασούρης είπε από την πλευρά του:
«Για κάτι που συνέβη πριν πέντε χρόνια, εμείς δεν έχουμε την ευθύνη και σαν διοίκηση είμαστε ικανοποιημένοι για την κατάσταση που πλέον επικρατεί και δεν κρύβουμε πως με αυτές τις συμπεριφορές, αντλούμε δύναμη.».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα