Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Μπουμπνώφ:"Στημένο το ΠΑΟΚ-Ρουμπίν Καζάν!"

Αλεξάντερ Μπουμπνώφ λέγεται το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ρωσίας..Και γιατί μας ενδιαφέρει το ονομά του? Γιατί ο συγκεκριμένος άνθρωπος, που ρόλος του στη Ρωσία, είναι να αντιμετωπίζει τα ύποπτα παιχνίδια, θεωρεί ύποπτο έως..στημένο το παιχνίδι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ρουμπίν Καζάν για το Europa League, που έληξε με 1-1!
Η ισοπαλία βόλευε στο συγκεκριμένο ματς και τους δύο αντιπάλους, καθώς και ο ΠΑΟΚ περνούσε πρώτος και η ρωσική ομάδα με Χ περνούσε εις βάρος της Τότεναμ!

Οι δηλώσεις Μπουμπνώφ:
«Ο σχολιαστής του αγώνα ακόμα πριν την έναρξη του αγώνα είπε πως όλη η Ελλάδα ήξερε ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα ενώ προέβλεψε ακόμα και το ακριβές σκορ! Ήταν μια παρωδία! Δεν αποκλείω όλοι οι Έλληνες να πόνταραν στο `Χ' και να είχαν τρελά κέρδη στο στοίχημα. Μόνοι οι τρελοί και οι πατριώτες πρέπει να χαίρονται με την πρόκριση της Ρουμπίν στην επόμενη φάση του Europa League και όχι όσοι αντιλαμβάνονται την κατάσταση όπως είναι. Για την Τότεναμ το Europa League ήταν περιττό. Όταν οι Λονδρέζοι πληροφορήθηκαν πως η Ρουμπίν ισοφάρισε στην Θεσσαλονίκη, σταμάτησαν να παίζουν γιατί ήξεραν τι συμβαίνει στην Ελλάδα!».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα