Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Παραιτήθηκε ο Ζαγοράκης!

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης υπέβαλλε την παραίτησή του και επίσημα από την προεδρία του ΠΑΟΚ! Οι αποδοκιμασίες και τα ντου των οπαδών στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας ήταν αυτά που οδήγησαν τον Ζαγοράκη σε αυτή την απόφαση, με σχεδόν σίγουρο διάδοχό του τον Ζήση Βρύζα!Ο Βρύζας εξάλλου είναι η επολογή και του χρηματοδότη Σαχπατζίδη, όχι μόνο για πρόεδρος αλλά και για διευθύνοντας σύμβουλος!
Η απόφαση να παραιτηθεί από την προεδρία του ΠΑΟΚ στριφογύριζε καιρό στο μυαλό του πρώην αρχηγού της Εθνικής Ελλάδας, και τα όσα έγιναν στην Τούμπα στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι...
Απόσπασμα από τη δήλωση παραίτησης Ζαγοράκη:
"Αποχωρώ από τη Διοίκηση της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. σε μια δύσκολη στιγμή προκειμένου να επιστρέψει στον Σύλλογο το κλίμα αγάπης και ενότητας. Αν αυτά τα χρόνια έκανα καλό ή κακό, προάσπισα ή όχι τα συμφέροντα της ομάδας, θα τα κρίνει ο χρόνος κι η ιστορία.
Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου και μέσα σ' αυτούς συγκαταλέγω και όλους τους ανώνυμους φιλάθλους, που με πολλούς διαφορετικούς τρόπους βοήθησαν την ομάδα να πετύχει όσα πέτυχε τα τελευταία 4,5 χρόνια. Θεωρώ ότι είναι απαραίτητο να συνεχίσουν με τον ίδιο και μεγαλύτερο ζήλο να στηρίζουν την ομάδα.
Ο Π.Α.Ο.Κ. για μένα εξακολουθεί να είναι πάνω απ' όλα..."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα