Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Αποβολή του Διαγόρα από την ΕΕΑ!

Στο Περιφερειακό πρωτάθλημα υποβιβάζεται ο Διαγόρας!Αυτή την απόφαση-βόμβα εξέδωσε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού σύμφωνα με την οποία ανακαλείται το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής της ΠΑΕ Διαγόρας, λόγω της μη συμπληρώσεως του ποσού της εγγυητικής επιστολής!

Δεν πέρασαν 24 ώρες από τότε που πέρασε το άρθρο 19 στην ελληνική βουλή και η ΕΕΑ ισχυροποιώντας τη θέση της άρχισε τις..κατραπακιές σε όσους παρανομούν!Η Football League λοιπόν θα συνεχιστεί πλέον με 17 ομάδες!

Ο Διαγόρας από την πλευρά του εξλεδωσε ανακοίνωση καταπέλτη πως η..κάθαρση ξεκίνησε από τη Ρόδο και πως κάθε τυχάρπαστος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία του γηραιού!Οι Ροδίτες θα προσφύγουν στη ΦΙΦΑ, καθώς όπως υποστηρίζουν έχουν πια και ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα!

Εκτός από το Διαγόρα σοβαρό κίνδυνο αντιμετωπίζει και η Νίκη Βόλου καθώς κατέπεσε η εγγυητική της, για οφειλές προς τους Δ. Γιαννουλίδη, Β. Αμανετίδη και Σ. Σπάσιτς.Η ομάδα του Βόλου πάντως έχει χρονικό περιθώριο να ξεχρεώσει τις οφειλές της και για αυτό το σκοπό ο Γιώργος Δαλούκας θα κατέβει εσπευσμένα Αθήνα...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα