Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Σε συζητήσεις με Ρέστη ο Ντέμης?

Σημερινά σενάρια (29/03). φέρνουν το Βίκτωρα Ρέστη να ξανακέφτεται να εμπλακεί στα διοικητικά της ΑΕΚ, μετά το 2008 όπου οι επαφές κατέστησαν άκαρπες...!
Αυτός μάλιστα που κινεί τα νήματα της ενασχόλησης Ρέστη με ΑΕΚ δεν είναι άλλος από τον Ντέμη Νικολαϊδη, ο οποίος και ξέρει πως ένα όνομα με την οικονομική επιφάνεια του Ρέστη θα δώσει άλλο αέρα στην προσπάθεια της ΑΕΚ να απεμπλακεί από τα προβλήματά της, οικονομικά και μη...
Ο Ρέστης αυτή την εποχή έχει τον ΑΟ Γλυφάδας στη Football League2, η πορεία του οποίου είναι μέτρια..

Πάντως οι φίλοι της ΑΕΚ ας κρατάνε μικρό καλάθι...Το όνομα του Βίκτωρα Ρέστη είναι από τα αγαπημένα της πιάτσας και κάθε φορά που μια ομάδα έχει διοικητικά προβλήματα,  το όνομα του Ρέστη είναι από τα αγαπημένα που ακούγονται ως υποψήφιος σωτήρας, χωρίς να υπάρχει αντίστοιχο ενδιαφέρον από την πλευρά του επιχειρηματία...
Τρανό παράδειγμα ο χαμός με τον Πανιώνιο το καλοκαίρι, τον Εθνικό παλιότερα και άλλες ομάδες που "άκουγαν" πως ο Ρέστης ενδιαφέρεται για την ηγεσία της ομάδας, αλλά έμειναν στα κρύα του λουτρού καθώς ο επιχειρηματίας δήλωνε άγνοια..

Συνεπώς αν ο ίδιος ο Ρέστης δεν βγει να μιλήσει, εμείς εδώ στο podosfairo-paraskinia, θεωρούμε τις φήμες...απλά ανυπόστατες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα