Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Διάψευση Ρέστη!"Ασχολούμαι μόνο με τη Γλυφάδα και τον Ολυμπιακό!"

Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις και προλάβει να στεγνώσει το μελάνι των δημοσιογράφων, ο Βίκτωρας Ρέστης εξέδωσε ανακοίνωση σε απάντηση των δημοσιευμάτων που τον έφερναν να εμπλέκεται με την ΑΕΚ!
Για πρώτη φορά στα τόσα χρόνια που το όνομά του φιγουράρει υποψήφιο για διάφορες ομάδες, ο Ρέστης σε ανακοίνωσή του τονίζει πως δεν πρέοεκιται να ασχοληθεί με την ΑΕΚ, καθώς οι μόνες ομάδες που τον ενδιαφέρουν είναι ο ΑΟ Γλυφάδας και ο Ολυμπιακός...!
«Σέβομαι απόλυτα την ιστορία του συλλόγου αλλά δεν με ενδιαφέρει αυτή την περίοδο καμιά οικονομική επένδυση στον χώρο του ποδοσφαίρου εκτός από την συμμετοχή μου στον ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ομάδα που δημιούργησε, στήριξε και στηρίζει ο όμιλος ΡΕΣΤΗ από τα τοπικά πρωταθλήματα. Ότι άλλο επικαλούνται κάποιοι δημοσιογράφοι και κύκλοι που κινούνται στα παρασκήνια ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας τους.
Η ομάδα μου είναι η Γλυφάδα ενώ παρακολουθώ από κοντά τον Ολυμπιακό και χαίρομαι για τις επιτυχίες του.»

Παράλληλα και ο Ντέμης Νικολαϊδης δήλωσε πως τα δημοσιεύματα είναι αναληθή!"Οι συναντήσεις μου τόσο με τον κύριο Μπεθάνη όσο και με τον κύριο Ρέστη καμία σχέση δεν έχουν με την ΑΕΚ..."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα