Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Πάτσης:"Με ενδιαφέρει η Νίκη Βόλου"

Στην τηλεόραση Θεσσαλίας σε αθλητική εκπομπή βρέθηκε ο Ανδρέας Πάτσης, ο οποίος και δήλωσε πως τον ενδιαφέρει να ασχοληθεί με τα διοικητικά της Νίκης Βόλου!
«Ναι, με ενδιαφέρει η Νίκη Βόλου αν και δεν έχει υπάρξει καμία επαφή με τους ανθρώπους της» και συμπλήρωσε πως «απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ομάδα που θα ενδιαφερθώ να διαθέτει αγνούς και πιστούς φιλάθλους που να γεμίζουν το γήπεδο, αλλά και η τοπική κοινωνία να αγκαλιάσει την νέα προσπάθεια».

Ο Πάτσης δήλωσε πως το πιθανότερο να παοχωρήσει από την Ελασσόνα, στην οποία είναι τώρα πρόεδρος στο τέλος της σεζόν, αλλά δεν θέλει να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο και θέλει να ασχοληθεί με τα διοικητικά μιας ομάδας και αν αυτή είναι από τη Θεσσαλία ακόμα καλύτερα για τον ίδιον..Παραβρέθηκε μάλιστα και στον αγώνα της νίκης μα τον Τύρναβο...

Οι οπαδοί της Νίκης πάντως ας κρατάνε μικρό καλάθι, διότι στη Λάρισα ο Πηλαδάκης ακόμα το...φυσάει και δεν κρυώνει με την αναξιοπιστία του Πάτση στις συζητήσεις που είχαν για ανάληψη από τον τελευταίο της Λάρισας...
Εκτός αυτού και στη Νέα Σμύρνη στον Πανιώνιο, πολλοί είχαν δει στο όνομα του Πάτση τον επόμενο...σωτήρα της ομάδας πριν από λίγους μήνες με τα πολλά οικονομικά προβλήματα, αλλά το μόνο που τελικά είδαν ήταν το..απόλυτο τίποτα..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα