Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Βοργιάς"Γιατί ο Κούγιας προσέλαβε Παπακώστα που εμπλέκετο στα στημένα..?Τί έγινε στο Παναχαϊκή-Καλλιθέα?"

Στο Αθλητικό Metropolis μίλησε ο πρώην διαιτητής Σωτήρης Βοργιάς δηλώνοντας πως απορεί πραγματικά πώς ο Αλέκης Κούγιας προσέλαβε τον Γιάννη Παπακώστα το όνομα του οποίου είχε ακουστεί τόσο έντονα για τα στημένα!
Επίσης άφησε υπόνοιες για περίεργα ματς μεταξύ Παναχαίκής και Καλλιθέας, ενώ εξήγησε τον τρόπο που δεν γίνονται πια αντιληπτά από την Ουέφα τα στημένα παιχνίδια!

"Είναι δυνατόν ο Κούγιας να εμφανίζεται ως εξυγιαντής και την ίδια στιγμή να προσλαμβάνει στην Παναχαϊκή τον κακουργηματικά κατηγορούμενο για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων Γιάννη Παπακώστα; Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη για το "διπλό ημίχρονο-άσος τελικό" παύει να είναι σύμπτωση. Αναφέρομαι στις δύο αναμετρήσεις Παναχαϊκής-Καλλιθέας. Η UEFA δεν εντοπίζει ύποπτα ματς πλέον γιατί στη Μαλαισία δεν στέλνονται ούτε εμβάσματα ούτε πιστωτικές. Πάει άνθρωπος με τη βαλίτσα στο χέρι. Μάλιστα έλληνας ποδοσφαιρικός παράγων έχει καταθέσει τα στοιχηματικά του κέρδη σε ασιατική τράπεζα και προβληματίζεται με ποιον τρόπο θα τα επαναπατρίσει"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα