Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Φωνάζει για τη διαιτησία η Καλλιθέα...

Με το διαιτητή Ρούσσο τα έχουν στην Καλλιθέα ύστερα από το 0-0 στη Φυλή με το Θρασύβουλο...Οι 2 αποβολές και οι 7 κίτρινες κάρτες που υπέδειξε ο διαιτητής από την Πρέβεζα εξόργισαν τους Καλλιθεάτες, οι οποίοι μιλούν για ξεκάθαρη σκοπιμότητα...
Ο προπονητής της Καλλιθέας Νίκος Παντέλης τόνισε στη συνέντευξη τύπου πως στα επόμενα παιχνίδια η Καλλιθέα δεν θα μπορεί να συμπληρώσει ούτε ενδεκάδα, ενώ αν κάποιος ακούσει για τις κα΄ρτες θα νομίζει πως έγινε πόλεμος Ιράκ-Ιράν:
"Μας δημιουργούν πολύ μεγάλο πρόβλημα οι πάρα πολλές κίτρινες κάρτες που έχουμε δεχτεί. Νομίζω πως μόνο τρία, τέσσερα άτομα από τους 14 που αγωνίστηκαν δεν έχουν δεχθεί κάρτες. Για εμάς υπάρχει πάρα πολύ μεγάλο πρόβλημα διότι όπως πάει αυτή η ιστορία σε δύο, τρία παιχνίδια δεν θα συμπληρώνουμε ούτε ενδεκάδα...Δεν ξέρω, ίσως όποιος διαιτητής δείξει τις πιο πολλές κάρτες παίρνει κάποιο βραβείο. Αν κάποιος δεν έχει δει το παιχνίδι και δει το σκορ στις κίτρινες κάρτες (2-8) θα νομίζει πως έγινε πόλεμος Ιράν – Ιράκ. Στις κόκκινες μπορεί να φταίνε και οι ποδοσφαιριστές μου, δεν λέω, αλλά μιλάω για τις κίτρινες"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα