Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Οι τσαμπουκάδες στη φυσούνα, ο Γιαννιώτας και ο..black bastard!

Παρόλο που το παιχνίδι του Παναθηναίκού με τον Άρη στο ΟΑΚΑ έγινε χωρίς κόσμο λόγω της τιμωρίς των πρασίνων, και δεν προμήνυε καμία φασαρία, η φασαρία εν τέλει...έγινε μεταξύ των παιχτών!
Τα αίματα είχαν ανάψει εντός του αγωνιστικού χώρου με το επεισόδιο μεταξύ Σπυρόπουλου και Γιαννιώτα, που οδήγησε στην αποβολή του παίχτη του Παναθηναϊκού...
Κατά την έξοδο των παιχτών από τον αγωνιστικό χώρο, κάποιος από την ασφάλεια των φιλοξενούμενων άρχισε να βρίζει όποιον βρει μπροστά του από τους παίχτες των πρασίνων με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε σε γενική σύρραξη!
Επί 2 λεπτά υπήρχαν διαπληκτισμοί, σπρωξίματα, βρίσιμο μεταξύ Σειταρίδη, Καντέ, Βιτόλο και παιχτών του Άρη όπως ο Γιαννιώτας, και κάποια στιγμή στον καυγά μπήκε και ο Κουίνσι έξαλλος όταν κάποιος τον αποκάλεσε...black bastard!
Η φορτισμένη ατμόσφαιρα συνεχίστηκε και μέσα στα αποδυτήρια με προκλήσεις και βαρείς χαρακτηρισμούς εκατέρωθεν, μέχρι που οι ψυχραιμότεροι παίχτες πράσινων και κίτρινων"μάζεψαν"στα καμαράκια τους θερμόαιμους συμπαίχτες τους, και τα πνεύματα ηρέμησαν...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα