Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Παναχαϊκή κατά Ριαβόγλου και...Θεοδωρίδη!

Ανακοίνωση σε ειρωνικό ύφος εξέδωσε η Παναχαϊκή, εναντίον του προέδρου του Αγροτικού Αστέρα Κώστα Ριαβόγλου, ανακινώντας τις περιπέτειες του προέδρου των Θεσσαλονικιών με τη δικαιοσύνη για τα στημένα παιχνίδια και σχολιάζοντας την..καθαρότητά του ως παράγοντα, ενώ στην ανακοίνωση αναφέρει και τον πρόεδρο του Πανσερραϊκού Πέτρο Θεοδωρίδη, τον οποίον και..στενοχώρησε η πατρινή ομάδα με το αποτέλεσμα που πήρε στον Εύοσμο!

Η ανακοίνωση: "Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή θέλει να ευχαριστήσει με τα θερμότερα λόγια τον αγνό φίλαθλο και καθαρό παράγοντα πρόεδρο του Αγροτικού Αστέρα κ. Ραβιόγλου Κώστα και το Δ.Σ. του Αγροτικού Αστέρα για την φιλοξενία την οποία επεφύλαξαν στο Δ.Σ. και τον πρόεδρο της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή και λυπούμεθα που δεν θα μπορέσουμε την επόμενη σεζόν σε κάθε περίπτωση να ανταποδώσουμε αυτή την φιλοξενία.
Ειδικά η ευγένεια και τα πολύ ωραία λόγια του κ. Ραβιόγλου αλλά και του κουμπάρου του, μόλις αποφυλακισθέντος, γνωστού μπράβου Χρήστου ………. , δεν αναφέρουμε το επώνυμο του μήπως τον φέρουμε σε δύσκολη θέση απέναντι στις διωκτικές αρχές, ήταν ό,τι το καλύτερο.
Ευχόμεθα στον κ. Ραβιόγλου αντιπρόεδρο στην FootballLeague την περίοδο των στημένων και στον κουμπάρο του Χρήστο, σε ανταπόδοση της φιλοξενίας, καλά ξεμπερδέματα με την δικαιοσύνη στην Αθηνά και στην Θεσσαλονίκη.
Χαρήκαμε ιδιαίτερα που είδαμε στην Θεσσαλονίκη και στην αρχή χαρούμενο τον πρώην πρόεδρο και νυν αντιπρόεδρο στην FootballLeague κ. Πέτρο Θεοδωρίδη και λυπούμεθα που τον είδαμε στενοχωρημένο στο τέλος..."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα