Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Ανακοίνωση της ΕΠΟ για να καλύψει τον Κουρίδη!

"Εγώ καλύπτω πάντα τους στρατιώτες μου, ακόμα και όταν κάνουν λάθη..."Μπορεί αυτή η φράση να ανήκει στον γενικό γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο, αλλά στην ΕΠΟ φαίνεται συμμερίζονται επίσης αυτή η φράση...
Έτσι η ΕΠΟ υπό εντολές Πιλάβιου, εξέδωσε ανακοίνωση-προστασίας στο Θόδωρο Κουρίδη, για όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για τη στάση του νομικού εκπροσώπου της Ομοσπονδίας εναντίον Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας...Στην ανακοίνωση διαψεύδεται κατηγορηματικά πως ο Κουρίδης έκανε το οποιοδήποτε κακόβουλο και ειρωνικό σχόλιο εναντίον των εκπροσώπων των δύο ομάδων...

"Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία διαψεύδονται κατηγορηματικά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας και αποδίδονται στον επικεφαλής της νομικής της υπηρεσίας, Θεόδωρο Κουρίδη, κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΕΠΟ και στο πλαίσιο της ακρόασης που ζήτησαν από τα μέλη του εκπρόσωποι των σωματείων Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα.
Οι ισχυρισμοί διαφόρων προσώπων ότι ο κ. Κουρίδης προέβη σε προσβλητικά και ειρωνικά σχόλια εις βάρος οιουδήποτε, αποτελούν προϊόντα νοσηρής φαντασίας και ευτελή προσπάθειά τους να δικαιολογηθούν στον κόσμο που απευθύνονται.
Οι κατά δικαίων και αδίκων, επιθέσεις, απειλές και χαρακτηρισμοί δεν είναι ανεκτοί και δεν πρόκειται να μείνουν αναπάντητοι."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα