Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Πώς Καλλιθέα και Ηρακλής Ψαχνών μπορεί να βγουν λάδι εξαιτίας του...ΟΠΑΠ!

Πολλές προεκτάσεις έχει η υπόθεση του πιθανώς στημένου παιχνιδιού μεταξύ Καλλιθέας και Ηρακλή Ψαχνών...
Κανείς δεν μπορούσε να σκεφτεί πως αυτή την υπόθεση μπορεί να την επηρεάσει ακόμα και ο ΟΠΑΠ..!Πώς γίνεται αυτό?
Οι ομάδες στην αρχή του πρωταθλήματος είχαν υπογράψει στα συμβόλαια έναν όρο πως σε περίπτωση στημένων παιχνιδιών και δυσφήμισης του αθλήματος όπως την περυσινή χρονιά, ένα μέρος της επιχορήγησης του ΟΠΑΠ δεν θα δινόταν ποτέ!
Σε περίπτωση λοιπόν που Καλλιθέα ή Ηρακλής Ψαχνών βρεθούν ένοχοι στην αλλοίωση του μεταξύ τους αγώνα, η επιχορήγηση των 33.000 ευρώ προς κάθε ομάδα της Football League, δεν πρόκειται να δοθεί! Το ποσό όσο μικρό και αν φαίνεται είναι τεράστιας σημασίας για τις...άφραγκες ομάδες της κατηγορίας προκειμένου να βουλώσουν διάφορες τρύπες και λειτουργικά τους έξοδα...
Έτσι ήδη οι πρόεδροι κάποιων ΠΑΕ έχουν αρχίσει ήδη πιέσεις προς την Ομοσπονδία προκειμένου οι δύο ομάδες, Καλλιθέα και Ηρακλής Ψαχνων να βγουν...λάδι, και να μην χάσουν και αυτές την επιχορήγηση!
Οι ομάδες της Β Εθνικής λοιπόν έχουν χωριστεί σε δύο κατηγορίες:Αυτές που είναι βαθμολογικά ενδιαφερόμενες , οι οποίες και ελπίζουν σε ποινές των δύο ομάδων και αλλαγή στη βαθμολογική τους κατάταξη και σε αυτές που ελπίζουν σε σθώωση των δύο ομάδων προκειμένου να βάλουν κανενα...φράγκο στα άδεια τους ταμεία!
Εν αναμονεί λοιπόν της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα