Τρίτη 29 Μαΐου 2012

To κατηγορητήριο για Ηρακλής Ψαχνών-Καλλιθέα. Τόλιος και Γιώτας οι παίχτες που κατηγορούνται για "στήσιμο".

Την προσεχή Πέμπτη 31/5 κλήθηκαν για απολογία στην Πειθαρχική Επιτροπή της Football League Ηρακλής Ψαχνών και Καλλιθέα, για τον ύποπτο μεταξύ τους αγώνα. Η Πειθαρχική Επιτροπή καλεί επίσης τους παίχτες Τόλιο και Γιώτα, μιας και αυτοί θεωρείται πως ήταν σίγουρα"στημένοι" σε αυτό το παιχνίδι!

Απόσπασμα από την κλήση της Πειθαρχικής Επιτροπής:

"Συντέμνοντας την νόμιμη προθεσμία κλητεύσεως, κατ’ άρθρο 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών, καλείσθε ενώπιόν μας, την Πέμπτη 31-5-2012 και ώρα 10.30 προς απολογία για τον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ– ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ στις 20-4-2012 για το Πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE. Συγκεκριμένα:
Υπήρξε ύποπτος προ του αγώνα στοιχηματισμός υπέρ της ήττας της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ και εξαιρετικά ύποπτος στοιχηματισμός σχετικά τη σημείωση τουλάχιστον τριών τερμάτων. Τα τέρματα που σημειώθηκαν και που είχαν σαν αποτέλεσμα να είναι επιτυχής ο στοιχηματισμός, οδηγούν με βεβαιότητα στο συμπέρασμα ότι κατόπιν συμφωνίας μεταξύ αγνώστων αξιωματούχων των δύο πρώτων εγκαλουμένων στην οποία συμμετείχαν ή οπωσδήποτε έλαβαν γνώση και οι δύο τελευταίοι εγκαλούμενοι Α. ΤΟΛΙΟΣ και Κ. ΓΙΩΤΑΣ ποδοσφαιριστές της πρώτης εγκαλουμένης από κοινού επιτύχατε την διαστρέβλωση του αποτελέσματος του παραπάνω αγώνα υπέρ της δεύτερης εγκαλουμένης για λόγους στοιχηματικούς αλλά κυρίως για λόγους βαθμολογικούς προκειμένου η δεύτερη εγκαλουμένη η οποία κατά την έναρξη του αγώνα βρισκόταν στην πέμπτη θέση του οικείου βαθμολογικού πίνακα και ενδιαφερόταν να κατακτήσει μια από τις προνομιούχες τέσσερις πρώτες θέσεις ώστε είτε να ανέλθει απευθείας στην ανώτερη κατηγορία (SUPER LEAGUE) εάν κατακτούσε μια από τις δύο πρώτες θέσεις, είτε να συμμετάσχει στους αγώνες κατατάξεως(play off) εάν κατακτούσε την τρίτη ή τέταρτη θέση.

- Ύποπτος στοιχηματισμός προ του αγώνα υπέρ της ήττας της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ
- Εξαιρετικά ύποπτος στοιχηματισμός προ του αγώνα σχετικά με την επίτευξη τουλάχιστον τριών τερμάτων
- Δόλος στις ενέργειες των παραπάνω ποδοσφαιριστών ώστε να δεχτεί η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ τα δύο τέρματα. Γενικά ο στοιχηματισμός υποδηλώνει ότι τα πρόσωπα που στοιχημάτισαν είχαν σίγουρα προηγούμενη γνώση του τελικού αποτελέσματος και ότι ο αγώνας αυτός κρίνεται όχι απλά ύποπτος αλλά απολύτως χειραγωγημένος για βαθμολογικούς σκοπούς και σε μικρότερη έκταση για στοιχηματικούς σκοπούς.
Επί παραβάσει των άρθρων 1, 2, 3, 4, 5, 6 και 22 & 1 του Πειθαρχικού Κώδικα."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα