Τρίτη 29 Μαΐου 2012

ΤΑΠ Ηλυσιακός:"Οι βάρβαροι αφιονισμένοι παράγοντες της Ζακύνθου έδειραν ανηλεώς τους διαιτητές!"

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΤΑΠ Ηλυσιακός, σχετικά με τα όσα συνέβησαν στην Ζάκυνθο, στον αγώνα της Ζακύνθου με τον Ηλυσιακό, που έληξε με 2-1 και προκάλεσε τον υποβιβασμό των Ζωγραφιωτών στην Δ Εθνική...

Οι παράγοντες της Ζακύνθου χαρακτηρίζονται ως βάρβαροι και αφιονισμένοι, και ο Ηλυσιακός υποστηρίζει πως η σωματική βία που ασκήθηκε στους διαιτητές, αλλοίωσε το αποτέλεσμα του αγώνα...

Απόσπασμα από την ανακοίνωση:

«Τα όσα φοβερά και τρομερά συνέβησαν στον αγώνα ΖΑΚΥΝΘΟΣ-ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ δεν ήταν πρωτοφανή, δεν ήταν απίστευτα. Συμβαίνουν σε κάθε αγωνιστική, σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας, ιδιαίτερα στις πλέον απομονωμένες άρα και ασύδοτες.

Το 0-1 του πρώτου ημιχρόνου που δεν ικανοποιούσε τη ΖΑΚΥΝΘΟ, αλλοιώθηκε στο δεύτερο, αφού προηγήθηκε βάρβαρη επίθεση στους διαιτητές που απροστάτευτοι εδάρησαν ανηλεώς από αφιονισμένους “παράγοντες” της γηπεδούχου. Στα αποδυτήρια αποφάσισαν να μη συνεχίσουν τον αγώνα, «επείσθησαν» όμως με την γνωστή αποτελεσματική και δοκιμασμένη μέθοδο βαρβάρων, που μένει εσαεί ατιμώρητη και περιλαμβάνει απειλές, προπηλακισμούς και σωματική βία και με τη χαρακτηριστική φράση “πως θα φύγετε από δω”.

Δεν θα περιγράψουμε τι έγινε στο δεύτερο ημίχρονο, θα σταθούμε μόνο στην ακύρωση κανονικού τέρματος που πετύχαμε στις καθυστερήσεις του αγώνα και αδιάψευστος μάρτυρας είναι ο τηλεοπτικός φακός τοπικού καναλιού και η φάση αναρτήθηκε στο διαδίκτυο.

Εύγε σε όλους, όμως ας μη ξεχνιόμαστε, η κατάφωρη, οφθαλμοφανής αδικία είναι η μήτρα που γεννά την τυφλή βία των γηπέδων που έχει καταστεί και η ταφόπλακα του ποδοσφαίρου μας.

ΤΑΠ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ Α.Ο.»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα