Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Παπαδόπουλος:"Ο Πιειρκός δεν πωλείται στον Σατσίδη!"

Σενάρια έχουν κυκλοφορήσει στην Κατερίνη, σύμφωνα με τα οποία ο πρώην παράγων της ΠΑΕ, Σατσίδης ενδιαφέρεται να αγοράσει τον Πιερικό μαζί με ομάδα επιχειρηματιών!Ο πρόεδρος της ομάδας πάντως Κώστας Παπαδόπουλος εξέδωσε ανακοίνωση σύνφωνα με την οποία διέψευσε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα!

Η ανακοίνωση:

«Σχετικά με τα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πιερικός, Κώστας Παπαδόπουλος δήλωσε

1. Ουδεμία πρόταση έχει περιέλθει στα χέρια μου, σχετικά με τη μεταβίβαση του πακέτου των μετοχών ή την παράδοση της διοίκησης σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο.

2. Εάν αληθεύει το δημοσίευμα ότι ο κ. Σατσίδης ενδιαφέρεται, η απάντησή μου είναι ότι ο Πιερικός δεν πωλείται, ούτε παραχωρείται στον κ. Σατσίδη.

3. Τέτοια δημοσιεύματα, αυτή την ώρα, λειτουργούν αποπροσανατολιστικά για τον κόσμο και τα συμφέροντα του Πιερικού και μπορούν μόνο εσωστρέφεια και βλάβη να προκαλέσουν. Φροντίδα μας και μέριμνά μας είναι με νηφαλιότητα και ψυχραιμία να σχεδιάσουμε το νέο Πιερικό.

4. Πριν καταλήξω σε οποιαδήποτε απόφαση σχετικά με τη νέα ομάδα του Πιερικού, θα διαβουλευτώ με τους συνδέσμους του Πιερικού ("Μελανόλευκους", "ΣΟΠ-Θύρα 5", ΣΦΙΠ, Παλαιμάχους.

Κώστας Παπαδόπουλος, Πρόεδρος ΠΑΕ Πιερικός»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα